Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ! - iefimerida.gr

Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ!

Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ!
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το Spark, το επιτυχημένο μίνι της Chevrolet αφενός ανανεώθηκε και αφετέρου έρχεται να δικαιώσει όσους ισχυρίζονται πως αυτή η περίοδος είναι η καλύτερη για να αγοράσεις αυτοκίνητο. Κι αυτό γιατί με απόσυρση και με την τρέχουσα προσφοράς της Chevellas, της ελληνικής αντιπροσωπείας της μάρκας, το Spark κοστίζει μόλις 6.990 ευρώ στην έκδοση LS Minus.

Αυτό που παίρνει κανείς με αυτά τα χρήματα είναι ένα σύγχρονο, ευέλικτο και πρακτικό καθότι πεντάθυρο μίνι, με καλούς χώρους για πέντε και τις αποσκευές τους -πάντα με τα μέτρα της κατηγορίας- καθώς και έναν τετρακύλινδρο κινητήρα 1.000 κυβικών με 68 ίππους και χαμηλή κατανάλωση. Η αμέσως επόμενη έκδοση 1.0 LS διαθέτει επιπλέον κλιματισμό και κοστίζει 7.490 ευρώ, η επιπλέον χρέωση για το σύστημα ευστάθειας είναι σε κάθε περίπτωση 410 ευρώ, ενώ η εισαγωγική έκδοση με τον μεγαλύτερο κινητήρα των 1.200 κυβικών και των 82 ίππων είναι η LTZ και ξεκινά από τις 9.800 ευρώ. Με απόσυρση και την προσφορά.

Την ανανεωμένη εκδοχή του επιτυχημένου μίνι της Chevrolet θα την αναγνωρίσετε από την διαφοροποιημένη μάσκα και τους νέους προφυλακτήρες και προβολείς. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στην κεντρική κονσόλα που έχει πλέον περισσότερο χώρο για μικρο-αντικείμενα και στον μπλε backlit φωτισμό των οργάνων.

Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ! | iefimerida.gr 0
Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ! | iefimerida.gr 1
Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ! | iefimerida.gr 2
Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ! | iefimerida.gr 3
Chevrolet Spark: Ανανεωμένο και από 6.990 ευρώ! | iefimerida.gr 4
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ