Ο Ριζάι έκανε χρήση ναρκωτικών και μετά αποφάσισε να αποδράσει - iefimerida.gr

Ο Ριζάι έκανε χρήση ναρκωτικών και μετά αποφάσισε να αποδράσει

Ο Ριζάι έκανε χρήση ναρκωτικών και μετά αποφάσισε να αποδράσει
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου στις φυλακές Μαλανδρίνου όταν ο περιβόητος κακοποιός Αλκέτ Ριζάι αφού έκανε χρήση ναρκωτικών αποφάσισε να αποδράσει.

Ο Αλκέτ Ριζάι και οι δύο Αλβανοί συνεργοί του, με δυο αυτοσχέδια μαχαίρια - λάμες και ισχυριζόμενοι ότι κατέχουν ποσότητα εκρηκτικών έπιασαν ομήρους έξι σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κατάφεραν να φτάσουν στο εσωτερικό θυρωρείο, σε απόσταση μόλις πέντε μέτρων από την πύλη εξόδου της φυλακής.

Ο κακοποιός, σύμφωνα με το «ΕΘΝΟΣ» εξαιτίας της χρήσης ναρκωτικών είχε επιθετική συμπεριφορά, ενώ επιδείκνυε μεγάλη αντοχή για πολλές ώρες παρά την πίεση των διαπραγματευτών της ΕΛ.ΑΣ. Ωστόσο όπως φαίνεται η κίνηση του αυτή αποδείχθηκε και μοιραία αφού δεν μπορούσε να έχει καθαρό μυαλό στις κινήσεις του.

Σύμφωνα με την «Καθημερινή» ο Ριζάι αν και αρχικά κατάφερε να ξεγελάσει τις αρχές με ένα μικρό τρανζίστορ, τυλιγμένο με μονωτική ταινία, καλώδια και μπαταρία, προσπάθησε ο Αλκέτ Ριζάι να ξεγελάσει τις αρχές, επί 24 ώρες, με την απειλή ότι δήθεν είχε εκρηκτικό μηχανισμό, που πυροδοτούνταν με τηλεκοντρόλ και θα ανατίναζε τις φυλακές Μαλανδρίνου στον αέρα, αν δεν του διέθεταν ένα ΙΧ αυτοκίνητο για να αποδράσει.

Τελικά όμως βρήκε τον μπελά του από μία 35χρονη υπάλληλο των φυλακών η οποία κλείδωσε την πόρτα και εγκλώβισε τους κακοποιούς στη φυλακή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ