Το ΣΔΟΕ απολογήθηκε, αλλά δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμο το πόρισμα για τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Το ΣΔΟΕ απολογήθηκε, αλλά δεν ξέρει πότε θα είναι έτοιμο το πόρισμα για τους συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Το ΣΔΟΕ απολογήθηκε
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αρμόδιο στέλεχος του ΣΔΟΕ για τον έλεγχο της λίστας Λαγκάρντ Παναγιώτης Μαντούβαλος, όσο και ο χειριστής της λίστας Χαράλαμπος Σγουρός έδωσαν διευκρινίσεις στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής σχετικά με τους λογαριασμούς συγγενών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου.

Σύμφωνα με το enikos, τα δύο στελέχη του ΣΔΟΕ ανέφεραν ότι καταβάλλονται προσπάθειες ώστε να ολοκληρωθεί το συντομότερο η έρευνα για τους τραπεζικούς λογαριασμούς των τεσσάρων συγγενών του κ. Παπακωνσταντίνου.

Οπως είπε ο κ. Μαντούβαλος, την προηγούμενη εβδομάδα έγινε συνάντηση στελεχών του ΣΔΟΕ με κλιμάκιο της Ενωσης Ελληνικών Τραπεζών κατά την οποία εξετάστηκαν τρόποι για την αποτελεσματικότερη επεξεργασία των στοιχείων.

Ωστόσο είπαν πως δεν μπορούν να προσδιορίσουν αυτή τη στιγμή το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί για να ολοκληρωθεί η έρευνα και να συνταχθεί ένα αναλυτικό και ουσιαστικό πόρισμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ