Συνεδριάζει η κυπριακή Βουλή για το μεγάλο «όχι» στο «κούρεμα» των καταθέσεων - iefimerida.gr

Συνεδριάζει η κυπριακή Βουλή για το μεγάλο «όχι» στο «κούρεμα» των καταθέσεων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πραγματοποίηση της κρίσιμης συνεδρίασης της κυπριακής Βουλής των Αντιπροσώπων κατά τη διάρκεια της οποίας θα τεθεί προς ψήφιση το νομοσχέδιο με την πρόταση του Eurogroup για το «κούρεμα» των καταθέσεων, σήμερα στις 18:00, ανακοίνωσε πριν λίγο η Βουλή.

Σύμφωνα με το Philenews η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της Κύπρου βρίσκεται ακόμη σε εξέλιξη. Μόλις αυτή ολοκληρωθεί θα αρχίσει η κρίσιμη συνεδρίαση της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Οπως όλα δείχνουν το νομοσχέδιο θα καταψηφισθεί, κάτι το οποίο παραδέχθηκε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας νωρίτερα, την ίδια ώρα που το ΔΗΣΥ υποστήριζε πως θα απέχει από την ψηφοφορία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο κ. Αναστασιάδης συγκάλεσε για αύριο, Τετάρτη, στις 9 το πρωί νέα σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών.

Υπό παραίτηση ο υπουργός Οικονομικών Μιχάλης Σαρρής

Εν τω μεταξύ πληθαίνουν οι φήμες που θέλουν τον υπουργό Οικονομικών της χώρας να έχει υποβάλλει την παραίτησή του στον πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, λίγη ώρα προτού φύγει για τη Ρωσία, ωστόσο, δεν έχει γίνει γνωστό εάν θα τη δεχθεί ο Κύπριος Πρόεδρος.

Από την άλλη πλευρά αρκετά κυπριακά ΜΜΕ αναφέρουν ότι ο Νίκος Αναστασιάδης είναι εμφανώς δυσαρεστημένος από τους χειρισμούς του υπουργού και την αδυναμία του να προτείνει εναλλακτική λύση, συνεπώς αναμένονται εξελίξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ