Tίτλοι τέλους κι επισήμως για Πάμπλο Γκαρσία και ΠΑΟΚ [βίντεο] - iefimerida.gr

Tίτλοι τέλους κι επισήμως για Πάμπλο Γκαρσία και ΠΑΟΚ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επειτα από 4,5 χρόνια έντονης παρουσίας στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Ουρουγουανός σταρ Πάμπλο Γκαρσία, ένας από τους καλύτερους ξένους ποδοσφαιριστές που πέρασαν από τα γήπεδα της χώρας, έβαλε τέλος στην καριέρα του στον ΠΑΟΚ.

Η μεγάλη κόντρα που είχε εδώ και καιρό ο παίκτης με τον προπονητή Γιώργο Δώνη οδηγώντας τη σχέση τους στα άκρα είχε ως αποτέλεσμα ο Πάμπλο Γκαρσία να πάρει τη μεγάλη απόφαση και να αποχωρήσει από την Τούμπα.

Το μεσημέρι της Τρίτης ο 36χρονος ποδοσφαιριστής και οι εκπρόσωποί του συναντήθηκαν με την ηγεσία της ομάδας και αποφασίστηκε η λύση του συμβολαίου, ωστόσο, η συνέντευξη Τυπου του Ουρουγουανού άσου που είχε προγραμματιστεί για σήμερα, μεταφέρεται για την Τετάρτη μετά και το τυπικό διαζύγιο.

Ο Πάμπλο Γκαρσία κατά την αποχώρησή του από τα γραφεία της ΠΑΕ περιορίστηκε στο να εκφράσει ένα μειδίαμα προς τις κάμερες, ενώ λίγοι φίλοι του ΠΑΟΚ που βρέθηκαν έξω από τη Τούμπα τον αποθέωσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ