ΒΒC για Κατίδη: Κατά λάθος κανείς δεν χαιρετάει ναζιστικά - iefimerida.gr

ΒΒC για Κατίδη: Κατά λάθος κανείς δεν χαιρετάει ναζιστικά

ΒΒC για Κατίδη: Κατά λάθος κανείς δεν χαιρετάει ναζιστικά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γύρο του κόσμου έχει κάνει ο ναζιστικός χαιρετισμός του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ Γιώργου Κατίδη, με το BBC να παίρνει σειρά αυτή τη φορά και να διερωτάται: «Πώς γίνεται να κάνεις κατά λάθος έναν ναζιστικό χαιρετισμό;».

Τεράστιες διαστάσεις έχει πάρει το θέμα του ναζιστικού χαιρετισμού του Γιώργου Κατίδη μετά το γκολ που πέτυχε στον αγώνα ΑΕΚ-Βέροια. Μετά τη Huffigton Post, αυτή τη φορά το BBC κάνει αναφορά στη στήλη του για το επίμαχο περιστατικό κάνοντας αναφορά στις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή αλλά και του προπονητή του Εβαλντ Λίνεν, με τον αρθρογράφο να μιλά και για τη Χρυσή Αυγή και την είσοδό της στην ελληνική Βουλή.

Συγκεκριμένα, στο εισαγωγικό κείμενο το BBC διερωτάται: «Ενας 20χρονος Ελληνας ποδοσφαιριστής τιμωρήθηκε με ισόβιο αποκλεισμό από την εθνική μετά την πρωτοβουλία του να χαιρετίσει ναζιστικά σε πανηγυρισμό για το γκολ που σημείωσε. Ο παίκτης υποστήριξε πως δεν είχε καταλάβει τη σημασία της πράξεώς του, όμως είναι δυνατόν το 2013, ένας Ευρωπαίος να είναι τόσο φτωχά ενημερωμένος;».

Περισσότερα για τον Γιώργο Κατίδη διαβάστε ΕΔΩ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ