«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για δωρεά οργάνων», δηλώνει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα - iefimerida.gr

«Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση για δωρεά οργάνων», δηλώνει ο θείος του Τόμας Πρωτόπαπα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα δημοσιεύματα που θέλουν να γίνεται συζήτηση για δωρεά οργάνων του Τόμας Πρωτόπαπα, που παλεύει για την ζωή του στην εντατική του ΚΑΤ, ήρθε να διαψεύσει ο θείος του -και Γενικός Διευθυντής στα Παιδικά Χωριά SOS- Γιώργος Πρωτόπαπας.

«Θέλω να διαψεύσω κατηγορηματικά ότι υπήρξε οποιαδήποτε συνάντηση και συζήτηση των γονιών του Τόμας με γιατρό για δωρεά οργάνων του Τομ. Είναι ντροπή να λέγονται αυτά. Το παιδί ΖΕΙ». Αυτό δήλωσε στο fthis ο θείος του άτυχου 26χρονου ηθοποιού. Ο οποίος, όπως και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας και η κοπέλα του Τόμας, δεν έχουν φύγει στιγμή από το πλευρό του.

Όσον αφορά τις συνθήκες του ατυχήματος, ο κος Πρωτόπαπας διευκρινίζει στο fthis «Σύμφωνα με την έκθεση της τροχαίας, στις 9:03 το πρωί της Κυριακής, ο Τόμας ήταν σταματημένος δεξιά στη λωρίδα έκτακτης ανάγκης (ΛΕΑ) και το αυτοκίνητο της Αττικής οδού έπεσε χωρίς να φρενάρει από πίσω του και τον χτύπησε στο πλαϊνό τοιχίο. Ο Τόμας φορούσε ζώνη και για αυτό δεν έχει χτυπήματα στο σώμα. Λόγω του ύψους του άλλου αυτοκινήτου και της έλλειψης πορτμπαγκάζ του μικρού οχήματος που οδηγούσε ο Τόμας, όλη την πίεση της σύγκρουσης τη δέχτηκε το κρανίο. Το ατύχημα έγινε στο 33,6 χιλιόμετρο προς αεροδρόμιο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ