Απίστευτη γκάφα προπονητή έδωσε τη νίκη στην αντίπαλο ομάδα [βίντεο] - iefimerida.gr

Απίστευτη γκάφα προπονητή έδωσε τη νίκη στην αντίπαλο ομάδα [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ενστικτώδης κίνηση του Λοράν Σκιαρά να προσπαθήσει να κλέψει την μπάλα από τον γκαρντ της Μπουλόν στα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα στοίχισε στην Ρουέν την ήττα με 86-84.

Ο 39χρονος προπονητής, ο οποίος τη σεζόν 2001-2002 είχε αγωνιστεί στον Πανιώνιο, αντέδρασε σαν να ήταν ακόμη παίκτης, παίζοντας άμυνα πάνω στον αντίπαλο γκαρντ. Με το σκορ στο 84-84, η μπάλα βρισκόταν στα χέρια παίκτη της Μπουλόν, ο οποίος ήταν κλεισμένος κοντά στην γραμμή του άουτ μπροστά από τον πάγκο της Ρουέν όταν ο Σκιαρά έβαλε τα χέρια του πάνω στην μπάλα. Ο διαιτητής αντιλήφθηκε την γκάφα του Σκιαρά και τον χρέωσε με τεχνική ποινή, ο παίκτης της Μπουλόν ήταν εύστοχος από τη γραμμή των ελευθέρων βολών και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του για το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γαλλίας. Δείτε τον Σκιαρά να παίζει άμυνα μετά το 3:16 του βίντεο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ