Συναγερμός στην αστυνομία της Κύπρου για κινητοποιήσεις έξω από τη Βουλή - iefimerida.gr

Συναγερμός στην αστυνομία της Κύπρου για κινητοποιήσεις έξω από τη Βουλή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επί ποδός βρίσκεται η κυπριακή Αστυνομία, για τη διατήρηση της τάξης, ενόψει των αντιδράσεων και των διαμαρτυριών πολιτών και οργανωμένων συνόλων στην ψήφιση και εφαρμογή των όρων της συμφωνίας στο Eurogroup.

Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ, ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης είπε πως η Αστυνομία παρακολουθεί την όλη κατάσταση και είναι σε πλήρη ετοιμότητα, ώστε να μπορεί να διασφαλίσει την τάξη σε οποιουσδήποτε χώρους, πιθανόν να προγραμματίζονται να γίνουν τέτοιες εκδηλώσεις.

Όπως είπε ο κ. Αγγελίδης, η όλη κατάσταση παρακολουθείται από το πρωί σήμερα, λόγω της πληροφόρησης που έχει η Αστυνομία, για κινητοποίηση πολιτών έξω από τη Βουλή στις 18:00, την ώρα που θα πραγματοποιείται η κρίσιμη συνεδρία της Ολομέλεια της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Ωστόσο, πρόσθεσε πως ανάλογα με το πού θα υπάρξουν κινητοποιήσεις, η Αστυνομία είναι έτοιμη να επιβάλει την τάξη και λαμβάνει ήδη τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με την Καθημερινή Κύπρου.

Επίσης, ανέφερε ότι θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την ασφάλεια τόσο έξω από το Προεδρικό, όσο και έξω από τη Βουλή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ