Τα ζώδια της Τρίτης 19 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Τρίτης 19 Μαρτίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να βρεθείτε με φίλους, να ανανεώσετε την σχέση σας μαζί τους ή να δείτε αγαπημένα πρόσωπα. Θέματα που έχουν σχέση με τράπεζες, εφορίες, δάνεια ή κληροδοτήματα και αφορούν εσάς ή τον σύντροφο σας μπορούν να διευθετηθούν. Οι μετακινήσεις, τα ταξίδια αλλά και οι κοινωνικές συναναστροφές θα είναι πολύ χρήσιμες σε αυτήν την κατεύθυνση. Προσέξετε λίγο την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους σας, γιατί υπάρχει περίπτωση να δημιουργηθούν ορισμένες παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Στον ερωτικό τομέα τα πράγματα θα είναι αρκετά αισιόδοξα και η ερωτική σας διάθεση θα είναι ανεβασμένη.

Ταύρος

Εκμεταλλευτείτε τις προτάσεις για συνεργασίες που θα προκύψουν, οι οποίες θα είναι αρκετά ενδιαφέρουσες και στόχο θα έχουν να αυξήσετε τα πάγια έσοδά σας. Μόνο αν είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί, θα μπορέσετε να τα βγάλετε πέρα με όλα αυτά που έχετε αναλάβει. Ορισμένοι από εσάς θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Προσπαθήστε να αποφύγετε το άγχος που μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθος κινήσεις με αποτέλεσμα να κάνετε λάθη. Στον ερωτικό σας τομέα, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να μετριάσετε τη ζήλια σας και να δείτε πιο χαλαρά τα πράγματα.

Δίδυμοι

Εκμεταλλευτείτε αυτήν την περίοδο για να προβάλετε τις όποιες φιλοδοξίες σας ή να προωθήσετε τις ιδέες σας στους ανωτέρους σας. Θα σας απασχολήσουν έντονα κάποια οικογενειακά προβλήματα και θα πρέπει να είστε προσεκτικοί γιατί σπασμωδικές κινήσεις και βεβιασμένες αποφάσεις δεν ενδείκνυνται αυτή την περίοδο. Οι ελεύθεροι του ζωδίου, εύκολα μπορεί να γοητευτείτε από πρόσωπα και συμπεριφορές των ανθρώπων που θα γνωρίσετε. Στα αισθηματικά εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις δεν πρέπει να αφήνετε τρίτους να σας επηρεάζουν και να σας δημιουργούν προβλήματα με το ταίρι σας. Στον οικονομικό σας τομέα, κάποια έκτακτα έξοδα για το σπίτι ή ακόμη κάποιοι φουσκωμένοι λογαριασμοί θα παρουσιαστούν και θα πρέπει να τα τακτοποιήσετε άμεσα.

Καρκίνος

Οι αδέσμευτοι η ψυχολογία σας θα ανέβει κατακόρυφα καθώς θα έχετε πολλές κατακτήσεις. Προβλήματα του παρελθόντος, που αφορούν τις προσωπικές σας σχέσεις, δεν αποκλείετε να επανέλθουν στο προσκήνιο. Στην ερωτική σας ζωή, οι σχέσεις σας θα κυμανθούν σε καλύτερο επίπεδο από τις προηγούμενες μέρες και θα σας κυριεύσει μια αισιοδοξία, αρχίζοντας να κάνετε σχέδια για το κοινό μέλλον με το ταίρι σας.

Λέων

Έντονη κοινωνικότητα παρουσιάζεται για εσάς αυτή την εβδομάδα θα δεχθείτε ευχάριστα μηνύματα, τηλεφωνήματα, ή ειδήσεις. Ζητήματα που αφορούσαν τον σύντροφο ή τους συνεργάτες καθώς και οικονομικά, φορολογικά ή και κληρονομικά θέματα μπορεί να βρέθηκαν στο προσκήνιο. Ο επαγγελματικός αλλά και ο οικογενειακός τομέας θα είναι το βασικό σας μέλημα αυτήν την εβδομάδα. Προσοχή στην υπεραισιοδοξία. Το ευχάριστο είναι ότι τελικά δεν θα έχετε πρόβλημα στο να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας και να παραμείνει η δουλειά σας σε ισορροπία.

Παρθένος

Μπορείτε να εκμεταλλευτείτε αυτή την περίοδο για να υπογράψετε συμφωνίες, συμβόλαια ή να διεκπεραιώσετε οικονομικά ζητήματα που έχουν σχέση με δάνεια, κληρονομιές ή φορολογικές υποθέσεις. Οι αστρολογικές όψεις που διαμορφώθηκαν αυτήν την περίοδο έχουν έναν και μοναδικό σκοπό, να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες. Περιορίστε κάθε ισχυρό συναίσθημα. Στα ερωτικά σας, οι δεσμευμένοι του ζωδίου προσπαθήστε να μην πλάθετε σενάρια με την φαντασία σας και μην πιέζετε καταστάσεις γιατί το ταίρι σας θα κουραστεί. Στον επαγγελματικό τομέα ενισχύστε την δημιουργικότητα σας, οργανωθείτε σωστά και προβάλλετε τις νέες ιδέες που έχετε και σύντομα θα βρείτε υποστηρικτές που θα σας εκτιμήσουν και θα σας στηρίξουν πάνω σε αυτά που θέλετε να κάνετε.

Ζυγός

Βάλτε ένα πρόγραμμα στη ζωή σας με τις υποχρεώσεις που έχετε, για να μπορέσετε να θέσετε σε εφαρμογή κάποια στιγμή τα σχέδια σας. Μη βιαστείτε να ξεκινήσετε νέες συνεργασίες για να αποφύγετε τα λάθη. Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις για πολλούς από εσάς θα είναι αρκετές με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να χαλαρώσετε όσο υπολογίζατε. Προσέξτε όμως, πάρτε τις αποφάσεις μόνοι σας και μην επηρεαστείτε από κανέναν. Στα οικονομικά σας, υπάρχει πιθανότητα κάποιοι στενοί συγγενείς να σας επιβαρύνουν με ανάγκες που δεν είχατε υπολογίσει.

Σκορπιός

Μην εμπιστεύεστε όμως ιδιαίτερα το ένστικτό σας, γιατί μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Αισθηματικά, οι δεσμευμένοι θα επαναφέρετε την αρμονία που επικρατούσε μέσα στη σχέση σας και θα νιώσετε ασφάλεια. Οι αδέσμευτοι θα έχουν συναισθηματικές εξελίξεις ή ακόμη και κεραυνοβόλους έρωτες. Οι προτάσεις και οι συνεργασίες που παρουσιάζονται αυτήν την περίοδο μπορεί να κρύβουν οικονομικές παγίδες. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου θα αποφασίσετε να διώξετε τις εφήμερες καταστάσεις από τη ζωή σας και θα αναζητήσετε κάτι πιο ποιοτικό και πιο σταθερό.

Τοξότης

Θα θελήσετε να εξωτερικεύσετε τις επιθυμίες και τα όνειρα σας, να τα μοιραστείτε με τους φίλους σας και να ακούσετε τις συμβουλές που έχουν να σας δώσουν. Θα πρέπει να πάρετε τη ζωή στα χέρια σας και να γίνετε πιο δυναμικοί, αν θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας. Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα με τους συνεργάτες σας, μπορείτε τώρα να βρείτε λύσεις μέσα από την αμοιβαία κατανόηση και τον διάλογο. Παράλληλα θα νιώσετε πιεσμένοι και αγχωμένοι για θέματα οικονομικής φύσεως, γι΄ αυτό προσέξτε πως θα χειριστείτε τα χρήματα σας και μην οδηγηθείτε σε υπερβολικά έξοδα. Υπάρχει όμως παράλληλα και μια νεφελώδη κατάσταση η οποία μπορεί να σας οδηγήσει σε παραπλανητικά μονοπάτια.

Αιγόκερως

Εσείς που είσαστε μόνοι κάντε διακοπές και απολαύστε τις χαρές και τα φλερτ του καλοκαιριού. Κάποιες μικρές ανατροπές ή έκτακτες υποχρεώσεις που μπορεί να προκύψουν θα είναι παροδικές και ασήμαντες. Οι σχέσεις σας και οι συνεργασίες μπορεί να περάσουν από δοκιμασίες, ειδικά σε θέματα επικοινωνίας. Πρέπει μόνοι σας να κινείτε τα νήματα και να πηγαίνετε τις καταστάσεις εκεί που θέλετε εσείς. Στην ερωτική σας ζωή, οι δεσμευμένοι θα περάσετε μια περίοδο όπου θα θυμηθείτε καταστάσεις που έχετε βιώσει με το ταίρι σας στο παρελθόν.

Υδροχόος

Εμπιστευτείτε μόνον άτομα που έχουν αποδείξει στο παρελθόν ότι είναι ειλικρινείς και αξιόπιστοι. Κάντε λίγο υπομονή και θα αρχίσουν να στρώνουν τα πράγματα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Οι αδέσμευτοι του ζωδίου, θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας προκαλούν αρνητικές σκέψεις και συναισθήματα. Προσπεράστε όμως όσους εξακολουθούν να είναι αρνητικοί απέναντι σας και προχωρήστε μπροστά. Στον οικονομικό σας τομέα, τα έσοδα σας θα αυξηθούν και θα μπορέσετε να κινηθείτε πιο άνετα.

Ιχθείς

Καθυστερήσεις σε επαγγελματικά σχέδια με οικονομικές προεκτάσεις διαφαίνονται αυτήν την περίοδο για εσάς τους Ιχθύς. Μην πάρετε οικονομικά ρίσκα και αποφύγετε να υπογράψετε οικονομικούς διακανονισμούς. Νέες συνεργασίες και συμφωνίες που αφορούν ζητήματα καριέρας μπορούν από εδώ και πέρα να υπογραφούν με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας. Στον επαγγελματικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες δυσκολίες, αλλά όχι κάτι ανησυχητικό. Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα και θα χρειαστεί να τα βάλετε σε τάξη.

Πηγή: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ