Κύπρος, χαράτσι και απολύσεις στο Δημόσιο στο τραπέζι των τριών αρχηγών - iefimerida.gr

Κύπρος, χαράτσι και απολύσεις στο Δημόσιο στο τραπέζι των τριών αρχηγών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 6 το απόγευμα στο Μέγαρο Μαξίμου θα συναντήσει ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς τους δύο πολιτικούς αρχηγούς που στηρίζουν την κυβέρνηση, Ευάγγελο Βενιζέλο και Φώτη Κουβέλη και τα θέματα που βρίσκονται στην ατζέντα δεν είναι άλλα από το «κούρεμα» των καταθέσεων στην Κύπρο, τις αλλαγές στο Δημόσιο, αλλά και την είσπραξη από τη ΔΕΗ για το χαράτσι στα ακίνητα.

Η ανησυχία στην κυβέρνηση είναι έντονη με τις εξελίξεις στην Κύπρο. Ο κ. Σαμαράς με γραπτή δήλωση του εξέφρασε τη συμπαράσταση της Ελλάδας στον κυπριακό λαό και έστειλε παράλληλα ένα μήνυμα ενότητας και αισιοδοξίας σε Έλληνες και Κύπριους.

«Η Ελλάδα συμπαραστάθηκε και συμπαραστέκεται στη δοκιμασία της Κύπρου. Άλλωστε, περνάει και η Ελλάδα σκληρή δοκιμασία εδώ και τρία χρόνια...», ανέφερε ο πρωθυπουργός.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ