Μανιτάκης: Δεν μπορώ να υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό - iefimerida.gr

Μανιτάκης: Δεν μπορώ να υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό

Μανιτάκης: Δεν μπορώ να υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγο μετά τις επτά το απόγευμα της Δευτέρας ολοκληρώθηκε η συνάντηση του πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, με τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντώνη Μανιτάκη, αναφορικά με τα καυτά θέματα του υπουργείου για τις διαπραγματεύσεις με την Τρόικα.

Εξερχόμενος από το Μέγαρο Μαξίμου ο υπουργός δεν θέλησε να σχολιάσει κάτι και περιορίστηκε στο να δηλώσει «δεν μπορώ να υποκαταστήσω τον πρωθυπουργό. Ουδέν σχόλιον».

Ο κ. Μανιτάκης επισήμανε ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τρόικα συνεχίζονται, χωρίς να προβεί σε περαιτέρω αποκαλύψεις, ενώ ερωτηθείς εάν η ελληνική πλευρά θα είναι έτοιμη εγκαίρως ανέφερε «θα δείξει».

Σημειωτέον ότι οι πιέσεις της Τρόικα σε ζητήματα που άπτονται της αρμοδιότητας του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης, όπως οι απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και το πρόγραμμα κινητικότητας, συνεχίζονται, με την ελληνική πλευρά να «τρέχει» για να ετοιμάσει ένα ακόμη σχέδιο που θα μπορέσει να γίνει αποδεκτό.

Αυτήν την ώρα ο πρωθυπουργός συναντάται με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα για θέματα του υπουργείου, καθώς ο υπουργός Γιάννης Στουρνάρας, θα συμμετάσχει στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup για το θέμα της Κύπρου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ