Φουρέιρα: Το σπίτι μας ήταν τόσο μικρό που κοιμόμουν μέχρι και στο μπάνιο - iefimerida.gr

Φουρέιρα: Το σπίτι μας ήταν τόσο μικρό που κοιμόμουν μέχρι και στο μπάνιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε ένα σπίτι με πολλή αγάπη, αλλά που τους έλειπαν οι βασικές ανέσεις εξομολογήθηκε ότι πέρασε τα παιδικά της χρόνια η δημοφιλής τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, η οπαία σε συνέντευξή της αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά της χρόνια.

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega η Ελένη Φουρέιρα ανέφερε ότι το σπίτι που ζούσε με τους γονείς της και τα τρία της αδέλφια ήταν τόσο μικρό που είχε φθάσει στο σημείο να πηγαίνει ακόμη και στο μπάνιο για να κοιμηθεί. «Ηθελα πολύ να ανεξαρτητοποιηθώ» πρόσθεσε η τραγουδίστρια.

Παράλληλα η Ελένη Φουρέιρα σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση αποκάλυψε πως μεγάλωσε πολύ φτωχικά, κάτι το οποίο, όμως, εκείνη την περίοδο δεν το καταλάβαινε. «Με τα παιδιά στο σχολείο άρχισα να καταλαβαίνω τη διαφορά. Είχα παπούτσια από τη λαϊκή, δεν μπορούσα να κάνω πάρτι και δεν έχω πάει ποτέ τριήμερη ή πενθήμερη εκπομπή με το σχολείο μου. Αυτό μου έχει λείψει. Αλλά είμαι πολύ καλά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ