Στην εντατική του ΚΑΤ διασωληνωμένος ο 26χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας - iefimerida.gr

Στην εντατική του ΚΑΤ διασωληνωμένος ο 26χρονος ηθοποιός Τόμας Πρωτόπαπας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πολύωρη εγχείρηση στο κεφάλι -μετά από σοβαρό τροχαίο ατύχημα- υποβλήθηκε ο Τόμας Πρωτόπαπας, γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στο σίριαλ «Βασιλιάδες».

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής, καθώς ο 26χρονος ηθοποιός (σ.σ. που ξεκίνησε την καριέρα του σε ηλικία 14 ετών ως μοντέλο και κατόπιν έγινε παρουσιαστής σε μουσικά κανάλια και ηθοποιός) πήγαινε στα γυρίσματα της νέας εκπομπής του Mega Dr Cook που θα συμμετείχε.

Συγκεκριμένα το αυτοκίνητό του συγκρούστηκε με άλλο όχημα στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί αμέσως με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου -μετά από πολύωρη εγχείρηση στο κεφάλι- βρίσκεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Μάλιστα οι τελευταίες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, τον θέλουν κλινικά νεκρό.

Όπως είναι φανερό αυτή η είδηση συγκλόνισε τον καλλιτεχνικό κόσμο που άρχισε να του στέλνει μηνύματα συμπαράστασης μέσω twitter. Ξεκινώντας με τον Αργύρη Αγγέλου που γράφει «Έχω στεναχωρηθεί πολύ με τον Τόμας. Ας ελπίσουμε το παιδί να τα καταφέρει». Και συνεχίζοντας με την Ελεονώρα Μελέτη («Ναι, παιδιά, είναι αλήθεια για τον Τόμας. Δυστυχώς δεν γνωρίζω λεπτομέρειες. Ας ευχηθούμε για το καλύτερο δυνατό»), τον Χρήστο Βασιλόπουλο («Θετική ενέργεια και αγάπη για το νεαρό συνάδελφο που χαροπαλεύει. Everything gonna be alright Thomas») και την Χριστίνα Πολίτη («Αυτό με τον Τόμας ό,τι χειρότερο & όλα τα αντίστοιχα. Άντε πια με τα λεφτά, βαρέθηκα. Η ζωή είναι πολύτιμη και αναλωνόμαστε στην γκρίνια»).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ