Νύχτα τρόμου στις φυλακές Μαλανδρίνου - Ο Αλκέτ Ριζάι ζωσμένος με εκρηκτικά κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους - iefimerida.gr

Νύχτα τρόμου στις φυλακές Μαλανδρίνου - Ο Αλκέτ Ριζάι ζωσμένος με εκρηκτικά κρατά ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συναγερμός σήμανε στις φυλακές Μαλανδρίνου το βράδυ του Σαββάτου καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, ο γνωστός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι βαρύτατα οπλισμένος, φέρεται να κρατά ομήρους δύο σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να απειλεί να τινάξει στον αέρα το σωφρονιστικό ίδρυμα, αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Αλκέτ Ριζάι φέρεται να είναι οπλισμένος με 200 γραμμάρια εκρηκτικών ουσιών, ένα μαχαίρι και πιθανότατα έχει στην κατοχή του ακομη και χειροβομβίδες. Τον ισχυρισμό ότι είναι βαρύτατα οπλισμένος τον προβάλλει και μέσω του συνηγόρου του, διαμηνύοντας, παράλληλα, πως είναι αποφασισμένος να αποδράσει.

Η ομηρία ξεκίνησε αργά το βράδυ του Σαββάτου και σύμφωνα με πληροφορίες ο Ριζάι κατάφερε, άγνωστο πως, να αιφνιδιάσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και με την βοήθεια τουλάχιστον δύο συγκρατούμενών του, να περάσει από την πτέρυγα όπου βρίσκεται έγκλειστος, στο φρουραρχείο, κοντά στην πύλη εξόδου των φυλακών..

Ο γνωστός κακοποιός ζητά να του δοθεί αυτοκίνητο και να διαφύγει από το χώρο των φυλακών. Δεν έχει διευκρινιστεί αν ο κρατούμενος και οι συνεργοί του έδωσαν χρονική διορία σχετικά με την απαίτηση τους να τους προσφερθεί το αυτοκίνητο με το οποίο ουσιαστικά θα αποδράσουν από τις φυλακές.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες ο κακοποιός είναι υπό την επήρεια ουσιών και για αυτό το λόγο η κατάσταση κρίνεται εξαιρετικά επικίνδυνη.

Στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπως και ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Μάριος Σκανδάμης, ενω άνδρες των ΕΚΑΜ από την Πάτρα και την Αθήνα είναι έτοιμοι να επέμβουν.

Ειδικός διαπραγματευτής προσπαθεί να πείσει τον Αλκέτ Ριζάι να αφήσει τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και να λήξει η κατάσταση συναγερμού στις φυλακές του Μαλανδρίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ