«Εχασε» την αρχική του πτήση ο Αναστασιάδης υπό το φόβο επεισοδίων - iefimerida.gr

«Εχασε» την αρχική του πτήση ο Αναστασιάδης υπό το φόβο επεισοδίων

«Εχασε» την πτήση του ο Αναστασιάδης - Αναβλήθηκε η άφιξη υπό το φόβο επεισοδίων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στις 14:30 το μεσημέρι του Σαββάτου αναμενόταν να φθάσει στην Κύπρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη καθώς... έχασε την πτήση.

Ο κ. Αναστασιάδης θα ταξίδευε από τις Βρυξέλλες για την Κύπρο μέσω Αυστρίας και υπολογιζόταν ότι θα έφθανε στο νησί στις 14:30. Ομως, έχασε την πτήση και τελικά έφτασε στο νησί αργά το απόγευμα.

Στην Κύπρο εικάζεται πάντως ότι ο κ. Αναστασιάδης «έχασε» την πτήση, υπό το φόβο «θερμής» υποδοχής.

Στο μεταξύ, διακριτικά μέτρα ασφαλείας έχει αρχίσει να λαμβάνει η κυπριακή αστυνομία γύρω από το προεδρικό μέγαρο στη Λευκωσία υπό το φόβο επεισοδίων.

Απόψε θα πραγματοποιηθεί η σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών της Κύπρου ενώ ο κ. Αναστασιάδης την Κυριακή θα απευθύνει στον Κυπριακό λαό διάγγελμα για την απόφαση του Eurogroup που προκάλεσε πανικό και σοκ στους καταθέτες των οποίων οι καταθέσεις «κουρεύονται» υποχρεωτκά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ