Διαψεύδεται η λιποθυμία μαθητή στην Οβρυά λόγω ασιτίας - iefimerida.gr

Διαψεύδεται η λιποθυμία μαθητή στην Οβρυά λόγω ασιτίας

Διαψεύδεται η λιποθυμία μαθητή στην Οβρυά λόγω ασιτίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα αποτελέσματα της οικονομικής κρίσης είναι εμφανή σε αρκετές περιπτώσεις ανθρώπων που αντιμετωπίζουν σημαντικές ελλείψεις ακόμα και σε είδη πρώτης ανάγκης...

Συχνά ειδήσεις που αφορούν σε λιποθυμίες ανθρώπων από την πείνα κάνουν το γύρο του Διαδικτύου, αλλά αρκετές φορές αυτές διαψεύδονται λίγες ώρες αργότερα.

Έτσι έγινε και στην περίπτωση του μαθητή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οβρυάς που σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Κόσμος» λιποθύμησε καθώς ήταν νηστικός για δύο μέρες. Μάλιστα, οι δάσκαλοι και ο Σύλλογος Γονέων του σχολείου ανάρτησαν στο ιστολόγιο του σχολείου, ανακοίνωση διάψευσης.

«Το 2ο Δημοτικό Σχολείο Οβρυάς διαψεύδει κατηγορηματικά τόσο το δημοσίευμα της εφημερίδας "Κόσμος" της Παρασκευής 15ης Μαρτίου 2013 όσο και αναρτήσεις σε ιστοσελίδες σύμφωνα με τα οποία μαθητής του σχολείου μας, προσερχόμενος στο μάθημα το πρωί της περασμένης Τρίτης, λιποθύμησε επειδή ήταν νηστικός για δύο μέρες» αναφέρουν και συμπληρώνουν:

«Το σχολείο μας σε συνεργασία με το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και δράσεις (τράπεζα τροφίμων, χριστουγεννιάτικο παζάρι, δωρεάν σίτιση από το κυλικείο μαθητών) βοηθά οικογένειες της περιοχής μας που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ