Κεδίκογλου για τον εκβιασμό από Fimotro: «Δεν πληρώνω νταβατζίσκους. Δεν με φιμώνει κανένα φίμωτρο» - iefimerida.gr

Κεδίκογλου για τον εκβιασμό από Fimotro: «Δεν πληρώνω νταβατζίσκους. Δεν με φιμώνει κανένα φίμωτρο»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτή την απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου μετά την καταγγελία του την οποία αποκάλυψε το iefimerida ότι εκβιάστηκε από το Fimotro.

Δεν κάνει πίσω ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου και δείχνει αποφασισμένος να συμβάλει στην εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη, για να εξακριβωθούν οι καταγγελίες περί εκβιασμού του από το μπλογκ Fimotro.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM, ο κ. Κεδίκογλου δήλωσε αποφασισμένος να συμβάλει στην έρευνα της δικαιοσύνης .

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Επί δύο μήνες λοιδορήθηκα όπως δεν έχει λοιδορηθεί, όχι πολιτικός αλλά απλός πολίτης, με προσβολές εναντίον της αξιοπρέπειάς μου κάθε μορφής. Καμία σχέση με πολιτική κριτική. Οταν τότε με ρώτησαν δημοσιογράφοι γιατί το συγκεκριμένο blog μού κάνει τέτοιου είδους επιθέσεις, είχα πει ότι εγώ δεν πληρώνω νταβατζίσκους. Δεν με φιμώνει κανένα φίμωτρο. Από εκεί και πέρα είναι θέμα της δικαιοσύνης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ