Σε δωμάτιο «κλείδωσαν» την αρχιφύλακα που πόσταρε τσίτσιδες φωτό της [εικόνες+βίντεο] - iefimerida.gr

Σε δωμάτιο «κλείδωσαν» την αρχιφύλακα που πόσταρε τσίτσιδες φωτό της [εικόνες+βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Άμεση ήταν η αντίδραση των υπευθύνων της αστυνομίας του Χιούστον όταν έγινε γνωστό ότι η αρχιφύλακας Στέισι Σούρο συνήθιζε να ανεβάζει προκλητικές φωτογραφίες της στην σελίδα της στο Model Mayhem.

«Οι δρόμοι του δυτικού Χιούστον είναι πλέον ασφαλείς από τις 'ορμές' της Σούρο». Αυτό το σχόλιο ενός τοπικού ραδιοφωνικού σταθμού είναι ενδεικτικό του τρόπου που αντιμετώπισαν τα τοπικά ΜΜΕ την απόφαση της αστυνομίας να μετατρέψει την έμπειρη αρχιφύλακα σε υπάλληλο γραφείου, μεταθέτοντας την στο δωμάτιο φύλαξης αποδεικτικών στοιχείων του αστυνομικού τμήματος.

Σε δωμάτιο «κλείδωσαν» την αρχιφύλακα που πόσταρε τσίτσιδες φωτό της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 0

Ενώ πολλοί είναι αυτοί που μιλούν για δυο μέτρα και δυο σταθμά, από την στιγμή που δεν συμβαίνει το ίδιο (σ.σ. το να τους υποβιβάσουν δηλαδή) στους άντρες. Όπως π.χ. τους πυροσβέστες που ποζάρουν σέξι για το ετήσιο ημερολόγιό τους.

Σε δωμάτιο «κλείδωσαν» την αρχιφύλακα που πόσταρε τσίτσιδες φωτό της [εικόνες+βίντεο]  | iefimerida.gr 1

Το «έγκλημα» της Σούρο ήταν όταν ανέβασε γύρω στις 100 φωτογραφίες της (που την δείχνουν τσίτσιδη, δεμένη και σε προκλητικές στάσεις) στην στη σελίδα που διατηρεί στο Model Mayhem.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Huffington Post Model Mayhem Στέισι Σούρο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ