Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] - iefimerida.gr

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες]

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επτασφράγιστο μυστικό κρατούσε το νέο της μοντέλο η Samsung, μέχρι χθες που έκανε τα αποκαλυπτήρια σε επίσημη εκδήλωση. Έτσι το νέο Samsung S IV, έρχεται να αντικαταστήσει το αρκετά επιτυχημένο Galaxy S3 που πούλησε πάνω από 100.000 000 συσκευές το 2012.

Εμφανισιακά, το νέο Galaxy S4 δεν απέχει πολύ από το Galaxy S3, πέρα από το γεγονός ότι είναι πιο λεπτό και πιο ελαφρύ με λιγο μεγαλυτερη οθόνηαπό το S3. Ωστόσο όσον αφορά τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, τα νούμερα είναι πραγματικά εντυπωσιακά.

Η οθόνη είναι καλυμμένη με γυαλί τύπου Gorilla 3 προσφέρει υψηλή ανάλυση (Full HD) διαστάσεων 1920x1080, δίνοντας στο Galaxy S 4 εντυπωσιακή ανάλυση βάθους 441ppi ενώ διαθέτει oκταπύρηνο επεξεργαστή Exynos 5 Octa 5410

Όπως ήταν αναμενόμενο «τρέχει» λογισμικό Android 4.2.2 Jelly Bean, ενώ διαθέτει 2GB μνήμης RAM και διατίθεται σε εκδόσεις χωρητικότητας 16, 32 και 64 GΒ, ενώ περιλαμβάνει και υποδοχή κάρτας microSD. Φυσικά, όπως και ο προκάτοχός του διαθέτει Bluetooth 4.0 LE, NFC, Wi-Fi και GPS, ενώ είναι εξοπλισμένο και με μια θύρα IR για να μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως τηλεχειριστήριο.

Εντυπωσιακή είναι επίσης και η ανάλυση της πίσω κάμερας που φτάνει τα 13 megapixel, ωστόσο η μπροστινή παρέμεινε παραδοσιακά στα 2 megapixel. Για πρώτη φορά ωστόσο το συγκεκριμένο μοντέλο προσφέρει Dual Camera, δηλαδή οι δύο αυτές κάμερες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ταυτόχρονα, επιτρέποντας στο χρήστη να τραβάει ταυτόχρονα βίντεο ή φωτογραφίες και να κάνει βίντεοκλήσεις δείχνοντας στον συνομιλητή του αυτό που βλέπει.

Παράλληλα, η Samsung προσέθεσε στο S4 κάποια νέα χαρακτηριστικά, όπως τις λειτουργίες Smart Pause με την οποία, χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσωπου, οι εφαρμογές βίντεο σταματούν την αναπαραγωγή αν ο χρήστης απομακρυνθεί από την οθόνη και ξαναρχίζουν μόλις ο χρήστης επιστρέψει.

Ακόμη διαθέτει και σύστημα Smart Scroll από την άλλη, επιτρέπει στους χρήστες να πλοηγούνται μέσω των προγραμμάτων περιήγησης και e-mail χωρίς να αγγίξουν την οθόνη, χρησιμοποιώντας τις κινήσεις του προσώπου και τις χειρονομίες των καρπών. Η νέα αυτή λειτουργία είναι η απάντηση στις φήμες που είχαν διαρρεύσει για το νέο S4 ότι οι χρήστες θα μπορούν να κουνήσουν την οθόνη μόνο με τα μάτια

Το εκπληκτικό νέο smartphone αναμένεται να κυκλοφορήσει το δεύτερο τρίμηνο του έτους.

Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 4
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 7
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 8
Είναι επίσημο: Αυτό είναι το νέο Samsung Galaxy S IV [εικόνες] | iefimerida.gr 9
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ