Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα φύγει από γραμματέας της ΝΔ, στη θέση του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος - iefimerida.gr

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης θα φύγει από γραμματέας της ΝΔ, στη θέση του ο Ανδρέας Παπαμιμίκος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα μακροημερεύσει ο Μανώλης Κεφαλογιάννης στη θέση του γραμματέα της ΝΔ, μετά και τις πρόσφατες κινήσεις του να ψηφίσει υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη και να προβεί σε αθυρόστομες δηλώσεις. Στη θέση του ο Αντώνης Σαμαράς προωθεί ένα νεότερο στέλεχος του κόμματος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Τα Νέα», ο Μανώλης Κεφαλογιάννης δεν θα προλάβει ούτε χρόνο να κλείσει στη θέση του γραμματέα. Από το Μέγαρο Μαξίμου προωθούν στη θέση του τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Ανδρέα Παπαμιμίκο. Η προώθηση του εν λόγω γραμματέα ο οποίος είναι πολιτικό παιδί του Ευριπίδη Στυλιανίδη κρίνεται αναγκαία ώστε να υπάρξει ανανέωση στη ΝΔ.

Το συνέδριο της ΝΔ θα διεξαχθεί στα τέλη Ιουνίου και η εφημερίδα σημειώνει ότι δεν ήταν τυχαία η ψήφος του Μανώλη Κεφαλογιάννη υπέρ του Ηλία Κασιδιάρη. Εικάζεται ότι ο κ. Κεφαλογιάννης ήθελε να εκδικηθεί τον πρωθυπουργό για όσα σχεδιάζει αλλά και για όσα έχουν γίνει: προ μερικών εβδομάδων η ΝΔ φόρεσε «καπέλο» στον κ. Κεφαλογιάννη τον Κώστα Ζωντανό, άνθρωπο του Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ο οποίος ορίστηκε αναπληρωτής γραμματέας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ