Προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία εκβιασμού του Σίμου Κεδίκογλου από το fimotro - iefimerida.gr

Προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία εκβιασμού του Σίμου Κεδίκογλου από το fimotro

Προκαταρκτική εισαγγελική έρευνα για την καταγγελία εκβιασμού του Σίμου Κεδίκογλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας με εντολή για τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκάλεσε ανάρτηση στο iefimerida.gr, στην οποία αναφέρεται ότι ο Γιάννης Παπαγιάννης μέσω του blog fimotro επιχείρησε να εκβιάσει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου.

To δημοσίευμα που εξετάζει η Εισαγγελία, αναφέρεται στον συγκεκριμένο δημοσιογράφο και το συγκεκριμένο ιστολόγιο, και σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα απαίτησε ποσό 4.000 ευρώ μηνιαίως από τον υπουργό για να μη δέχεται επιθέσεις στο Ιντερνετ.

Η εισαγγελική έρευνα, προς το παρόν, έχει ως στόχο την εξακρίβωση της βασιμότητας του σχετικού δημοσιεύματος και ακολούθως θα αναζητήσει, εφόσον προκύπτουν, ποινικές ευθύνες.

Να σημειωθεί ότι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος όχι μόνο δεν διέψευσε την καταγγελία του iefimerida.gr για εκβιασμό του από το fimotro, αλλά με γραπτή του δήλωση την επιβεβαίωσε πλήρως.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ