Μαδούρο: Ισως ο Τσάβες να επηρέασε τον Χριστό στην επιλογή ενός λατινοαμερικανού Πάπα - iefimerida.gr

Μαδούρο: Ισως ο Τσάβες να επηρέασε τον Χριστό στην επιλογή ενός λατινοαμερικανού Πάπα

Μαδούρο: Ισως Τσάβες να επηρέασε τον Χριστό στην επιλογή νός λατινοαμερικανού Πά
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο προσωρινός πρόεδρος της Βενεζουέλας Νίκολας Μαδούρο δήλωσε ότι ο πρώην πρόεδρος της χώρας Ούγκο Τσάβες ίσως να επηρέασε τον Χριστό, ο οποίος οδήγησε τους καρδινάλιους στην επιλογή ενός λατινοαμερικανού πάπα.

«Γνωρίζουμε ότι ο κομαντάντε μας ανήλθε στους ουρανούς και βρίσκεται πρόσωπο με πρόσωπο με τον Χριστό», δήλωσε ο διάδοχος του Τσάβες, που θα διεκδικήσει μία προεδρική θητεία στις εκλογές του επόμενου μήνα.

«Κάτι επηρέασε την επιλογή ενός νοτιοαμερικανού πάπα, κάποιος νεοαφιχθείς στο πλευρό του Χριστού που τού είπε: 'Θεωρούμε ότι ήρθε η ώρα της Νότιας Αμερικής. (Ο Τσάβες) θα μπορούσε επίσης να συγκαλέσει ανά πάσα στιγμή μία συνταγματική συνέλευση στον παράδεισο για να αλλάξει την επί της γης Εκκλησία ώστε ο λαός, ο αληθινός λαός του Χριστού, να διοικεί τον κόσμο», πρόσθεσε ο Νίκολας Μαδούρο.

Ο Ούγκο Τσάβες υπήρξε ευσεβής καθολικός και η πίστη του ενισχύθηκε κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών καθώς αγωνιζόταν κατά του καρκίνου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ