To Wind F2G σας στέλνει Allou - Χαρίζει day pass για δύο άτομα κάθε βδομάδα - iefimerida.gr

To Wind F2G σας στέλνει Allou - Χαρίζει day pass για δύο άτομα κάθε βδομάδα

To Wind F2G σας στέλνει Allou - Χαρίζει day pass για δύο άτομα κάθε βδομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια ολόκληρη μέρα στο Alloυ! Fan Park με Δωρεάν παιχνίδια και διασκέδαση έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν οι φίλοι της WIND, αφού το F2G, χαρίζει κάθε βδομάδα δωρεάν ημερήσια είσοδο σε μικρούς και μεγάλους.

Το WIND F2G προσφέρει καθημερινά σε όλους τους φίλους του δωρεάν εξόδους για διασκέδαση σε αγαπημένους και δημοφιλείς προορισμούς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα.

Έτσι, όσοι μπουν στην ιστοσελίδα του WIND F2G www.F2G.gr και δημιουργήσουν, αν δεν έχουν ήδη, τον προσωπικό τους λογαριασμό My F2G https://www.wind.com.gr/gr/f2g/my-f2g-2/giati-na-grafteis και ενεργοποιήσουν ένα από τα προσφερόμενα πακέτα, Talk To All, Talk 600, Talk n' Text 600, Fixed 120 ή Talk n' Text & Fixed, μπαίνουν αυτόματα στην κλήρωση για 100 2πλα Allou! Day Pass κάθε εβδομάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ