Σπουδαία πρόκριση για τη Μάλαγα – Δεν τα κατάφερε η Αρσεναλ κόντρα στην Μπάγερν - iefimerida.gr

Σπουδαία πρόκριση για τη Μάλαγα – Δεν τα κατάφερε η Αρσεναλ κόντρα στην Μπάγερν

Σπουδαία πρόκριση για τη Μάλαγα – Πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε η Αρσεναλ κόντρα σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια επική πρόκριση, που έρχεται κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, πανηγυρίζουν παίκτες και οπαδοί της Μάλαγα μετά την επικράτηση με 2-0 επί της Πόρτο στην Ισπανία.

Οι παίκτες του Πελεγκρίνι έδειξαν από το πρώτο λεπτό του παιχνιδιού για τη φάση των «16» του Champions League πως θα έδιναν τα πάντα για την πρόκριση, που ήρθε χάρη στα γκολ των Ίσκο στο 43΄ και Σάντα Κρουζ στο 77ο λεπτό.

Από την πλευρά της η Πόρτο δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (είχε κερδίσει με 1-0), ενώ η αποστολή της έγινε ακόμα πιο δύσκολη έπειτα από την αποβολή του Ντεφούρ στο 49ο λεπτό.

Πήρε τη νίκη, αλλά όχι την πρόκριση

Στο Allianz Arena, η Μπάγερν ήθελε να περάσει «πανηγυρικά» στον επόμενο γύρο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης κόντρα στην Αρσεναλ, καθώς είχε... προίκα το 1-3 του πρώτου αγώνα.

Αυτό που έγινε όμως ήταν μια «ψυχοφθόρα» διαδικασία για τους οπαδούς των γηπεδούχων, καθώς οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ πήραν από νωρίς προβάδισμα στο σκορ με τον Ζιρού στο 3' και προσπάθησαν να πετύχουν και άλλα γκολ, κάτι που κατάφεραν στο 86ο λεπτό.

Στα λεπτά που απέμεναν δεν άλλαξε κάτι, και οι «Βαυαροί» πήραν την πρόκριση για τις οκτώ καλύτερες ομάδες του Champions League.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ