Ο Ντένις Ρόντμαν στο Βατικανό «προσεύχεται» για τον πρώτο μαύρο Πάπα [εικόνες] - iefimerida.gr

Ο Ντένις Ρόντμαν στο Βατικανό «προσεύχεται» για τον πρώτο μαύρο Πάπα [εικόνες]

Ο Ντένις Ρόντμαν στο Βατικανό «προσεύχεται» για τον πρώτο μαύρο Πάπα [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χιλιάδες πιστοί καθολικοί συρρέουν στην Ιταλική πρωτεύουσα αναμένοντας τον λευκό καπνό που θα σημάνει το τέλος της αγωνίας τους για το ποιος θα είναι ο επόμενο Ποντίφικας, ωστόσο, μια περίεργη φιγούρα με πολύχρωμα ρούχα κλέβει την παράσταση.

Είναι ο πάντα εκκεντρικός και πολυτάλαντος πρώην μπασκετμπολίστας, συγγραφέας, ηθοποιός και νυν «διπλωμάτης», Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος μετά τον θρίαμβό του στην Νότια Κορέα έκανε μια στάση στο Βατικανό να απολαύσει το θέαμα και να «συμβάλλει» στις διαδικασίες εκλογής του νέου Πάπα.

«Θέλω να βρίσκομαι όπου με χρειάζονται» δηλώνει ο πολύς Ντένις Ρόντμαν και συνεχίζει «Είναι εντυπωσιακό που κάνω όλα αυτά τα σπουδαία ιστορικά πράγματα τώρα».

Οπως αναφέρει το Associated Press ο Ντένις Ρόντμαν βρέθηκε στο Βατικανό για να υποστηρίξει τον υποψήφιο, Πήτερ Τάρκσον, από την Γκάνα που παίζει έντονα ως φαβορί για να γίνει ο πρώτος Αφροαμερικάνος Πάπας στην ιστορία.

Ωστόσο, όταν ο ίδιος ρωτήθηκε ποιον υποστηρίζει ήταν ελαφρώς αδιάβαστος, καθώς απάντησε λέγοντας «Τον υποψήφιο από την Αφρική.

Σημειωτέον ότι ο Καρδινάλιος από την Γκάνα δεν είναι βέβαια ο μοναδικός υποψήφιος από την Αφρική, αλλά μην τα θέλουμε όλα από τον κ. Ρόντμαν.

Εξέφρασε ακόμη την αμέριστη συμπάθεια των μεγάλων αστέρων του NBA για τον αποθανόντα Πάπα Ιωάννη Παύλο τον οποίο χαρακτήρισε «κολασμένα κουλ»

«Ηταν περίπου σαν νταβατζής, κάθοντας εκεί πάνω αραχτός και μιλώντας σε 20.000 διαφορετικές γλώσσες, ήταν τεράστιος για τον κόσμο».

Για να είμαστε περισσότερο ακριβείς, ο «Ντένις ο Τρομερός» βρίσκεται στη Ρώμη για να προωθήσει μια ιρλανδική εταιρεία στοιχημάτων και μάλιστα είχε προετοιμάσει να εισβάλει στην πλατεία του Αγίου Πέτρου με το δικό του αυτοκινητάκι, ρέπλικα του «popemobile» με το οποίο μετακινείται ο εκάστοτε Ποντίφικας .

Η μεγάλη κακοκαιρία και το χιόνι στη βόρεια Ιταλία καθυστέρησαν το όχημα και ακύρωσαν ακόμη μια τεράστια εμφάνιση του θεότρελου Ντένις.

Ο Ντένις Ρόντμαν στο Βατικανό «προσεύχεται» για τον πρώτο μαύρο Πάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Ο Ντένις Ρόντμαν στο Βατικανό «προσεύχεται» για τον πρώτο μαύρο Πάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ο Ντένις Ρόντμαν στο Βατικανό «προσεύχεται» για τον πρώτο μαύρο Πάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ο Ντένις Ρόντμαν στο Βατικανό «προσεύχεται» για τον πρώτο μαύρο Πάπα [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ