Για ρατσισμό εναντίον των Ινδιάνων κατηγορείται η Μισέλ Ουίλιαμς [εικόνες] - iefimerida.gr

Για ρατσισμό εναντίον των Ινδιάνων κατηγορείται η Μισέλ Ουίλιαμς [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τσουνάμι αντιδράσεων προκάλεσε η αψυχολόγητη απόφαση της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού να φωτογραφηθεί ως Ινδιάνα για το εξώφυλλο βρετανικού περιοδικού.

«Είναι ένα απίστευτα προσβλητικό εξώφυλλο. Της πρόσθεσαν μακριές μαύρες τρέσες τις οποίες έκαναν πλεξούδες. Και της έβαψαν μαύρα τα φρύδια. Ενώ φαίνεται ότι της πείραξαν στο photoshop και ορισμένα χαρακτηριστικά στο πρόσωπο ώστε να μιμείται αυτά των Ινδιάνων. Τέλος, προσβλητική είναι και η πόζα που μιμείται αυτή των Ινδιάνων της εποχής που κάθονταν άβολα μπροστά στο φακό του φωτογράφου».

Ένα από τα δεκάδες δυσμενή σχόλια (σ.σ. το συγκεκριμένο είναι από το περιοδικό Refinery 29) που χαρακτήρισαν ως άκρως ρατσιστικό το συγκεκριμένο εξώφυλλο της βραβευμένης με Όσκαρ ηθοποιού στο Another Magazine. Ενώ απαιτούν το εξώφυλλο να αποσυρθεί αμέσως και να ζητήσουν συγνώμη τόσο η σταρ όσο και οι υπεύθυνοι της έκδοσης.

Για ρατσισμό εναντίον των Ινδιάνων κατηγορείται η Μισέλ Ουίλιαμς [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Άξιο επισήμανσης είναι ότι εξίσου έντονες ήταν οι αντιδράσεις όταν, πριν από λίγο καιρό, το σουπερμόντελ Κάρλι Κλος είχε βγει στην πασαρέλα της Victoria's Secret φορώντας μπογιά στο πρόσωπο και φτερά στο κεφάλι.

Για ρατσισμό εναντίον των Ινδιάνων κατηγορείται η Μισέλ Ουίλιαμς [εικόνες]  | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Μισελ Ουίλιαμς Another magazine Refinery 29
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ