Δείπνο στις γυναίκες του ΠΑΣΟΚ παρέθεσε ο Βενιζέλος: Η παράταξη θα ξαναγίνει μεγάλη - iefimerida.gr

Δείπνο στις γυναίκες του ΠΑΣΟΚ παρέθεσε ο Βενιζέλος: Η παράταξη θα ξαναγίνει μεγάλη

Δείπνο στις γυναίκες του ΠΑΣΟΚ έκανε Βενιζέλος: «Η παράταξη θα ξαναγίνει μεγάλη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λίγες στιγμές χαλάρωσης είχαν την ευκαιρία να περάσουν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος και οι γυναίκες που εξελέγησαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Κινήματος, στο δείπνο που τους παρέθεσε σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας. Αναφερόμενος στο συνέδριο ο κ. Βενιζέλος είπε ότι «δεν θυμάμαι άλλο κομματικό συνέδριο στην Ελλάδα που να έχει πάρει τόσο καθαρές πολιτικές θέσεις», χαρακτηρίζοντάς το «δυναμικό» και «αυθεντικό».

Σημείωσε επίσης ότι το ΠΑΣΟΚ έχει «καθαρή πολιτική γραμμή» και μίλησε για τα «καθαρά» μηνύματα που εστάλησαν σε αξιακό επίπεδο και σε επίπεδο ανανέωσης.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε και στη μεγάλη συμμετοχή που καταγράφηκε στις διαδικασίες εκλογής συνέδρων, σημειώνοντας ότι «πρέπει να τιμήσουμε αυτόν τον κόσμο». Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ΚΠΕ υπάρχει για να υπηρετήσει αυτά που αποφασίστηκαν στο συνέδριο και πρόσθεσε ότι πρόθεσή του είναι όλα τα μέλη της ΚΠΕ να έχουν σημαντικά και ενεργά καθήκοντα είτε σε θεματική είτε σε τοπική βάση.

Ακόμη, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει καινούρια πρόσωπα στις Τοπικές και Νομαρχιακές οργανώσεις, καθώς επίσης και ενεργοποίηση των στελεχών σε όλη την Ελλάδα και σε όλους τους χώρους.

«Η παράταξη θα ξαναγίνει μεγάλη αν είναι σοβαρή και υπεύθυνη. Μόνο έτσι θα πείσει ξανά τον κόσμο», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

Αφού συγχάρηκε τις γυναίκες που εξελέγησαν στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή, ανέφερε ότι η κάθε μια από αυτές κουβαλάει τη «διπλή ευθύνη», να εκφράσει αφενός την αντίληψη αυτής της ανανέωσης που εκφράστηκε στο συνέδριο και, αφετέρου, το φύλο της.

Οσον αφορά στη μεγάλη συμμετοχή γυναικών στην ΚΠΕ του κόμματος, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι είναι η πρώτη φορά που στη διαδικασία εκλογής των μελών έγινε τόσο μικρή χρήση των ποσοστώσεων, προσθέτοντας ότι «βεβαίως πάντα υπάρχουν διάφορα προβλήματα στις διαδικασίες», «δικτυώσεις και συσπειρώσεις» που, όπως υποστήριξε, δημιουργούν προβλήματα στη συμμετοχή των γυναικών.

Ο κ. Βενιζέλος δεν θέλησε να αναφερθεί σε πολιτικά θέματα της επικαιρότητας και παρέπεμψε για τη συζήτηση αυτή στην πρώτη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής, την Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ