Στηρίζει απόλυτα τον Φάμπρι ο Παναθηναϊκός - iefimerida.gr

Στηρίζει απόλυτα τον Φάμπρι ο Παναθηναϊκός

Στηρίζει απόλυτα τον Φάμπρι ο Παναθηναϊκός
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή του, διέψευσε το δημοσίευμα εφημερίδας για λίστα υποψήφιων προπονητών τονίζοντας πως ο Φάμπρι περιβάλλεται από απόλυτη εμπιστοσύνη.

Η ανακοίνωση της «πράσινης» ΠΑΕ: «Με αφορμή σημερινό ψευδές δημοσίευμα περί "λίστας" υποψήφιων προπονητών, η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι η ομάδα έχει προπονητή τον οποίο περιβάλλουμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, όπως άλλωστε έχει δηλώσει σήμερα και ο Πρόεδρος της ΠΑΕ στην εφημερίδα "η Πράσινη" με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο.

Όλα τα υπόλοιπα δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, είναι εκ του πονηρού και στοχεύουν στην αποσταθεροποίηση της ομάδας».

Η δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου στην εφημερίδα «η Πράσινη»: «Δεν υπάρχει καμία σκέψη για τον Σάκη Τσιώλη. Σας διαβεβαιώνω πως δεν έχει γίνει η παραμικρή επαφή. Είναι ένας σοβαρός προπονητής του οποίου τη δουλειά σεβόμαστε, αλλά δεν υπάρχει κανένα θέμα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει απόλυτη στήριξη στον προπονητή που έχουμε. Ο κ. Φάμπρι έχει αντιστρέψει την κατάσταση, έχει βελτιώσει την ομάδα και το μόνο που μας απασχολεί είναι η προσπάθεια που κάνουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλουμε ηρεμία. Αυτό είναι το σημαντικό. Στο τέλος της σεζόν θα κριθούν όλοι και θα πάρουμε τις αποφάσεις που πρέπει για το καλό του συλλόγου».

Φωτογραφία: Eurokinissi

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ