Παπούτσια που μιλάνε παρουσίασε η Google [βίντεο] - iefimerida.gr

Παπούτσια που μιλάνε παρουσίασε η Google [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί τα έξυπνα κινητά και τα έξυπνα γυαλιά να έχουν κατακλύσει την αγορά, η Google όμως αποφάσισε να πάει ένα βήμα παραπέρα. Η νέα της δημιουργία είναι αποτέλεσμα συνεργασίας με την Adidas και αφορά έξυπνα παπούτσια που μιλάνε και παρακινούν αυτόν που τα φοράει να κινηθεί.

Σύμφωνα με το αρχικό project τα παπούτσια αυτά θα είναι εξοπλισμένα με ειδικούς αισθητήρες όπως επιταχυντόμετρο, γυροσκόπιο , αισθητήρες πίεσης, ακόμα και μικρόφωνο, ενώ θα συνδέεται μέσω bluetooth με τις Android συσκευές αντιδρώντας στις κινήσεις που κάνει ο χρήστης.

Έτσι τα παπούτσια θα επιβραβεύουν τον χρήστη με κοπλιμέντα κάθε φορά που τα χρησιμοποιεί και αθλείται, ενώ θα τον «μαλώνουν» όταν τεμπελιάζει. Η Google με το project αυτό, επιχειρεί ακόμη μία φορά να συνδέσει την τεχνολογία και την κοινωνική δικτύωση με την καθημερινότητα μας, ακόμα και σε απλές δραστηριότητες όπως η άθληση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ