«Είναι γραφική η Μενεγάκη, κοτζάμ γυναίκα να καβαλάει δέντρα», δηλώνει παρουσιαστής - iefimerida.gr

«Είναι γραφική η Μενεγάκη, κοτζάμ γυναίκα να καβαλάει δέντρα», δηλώνει παρουσιαστής

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την φωτογραφία που δείχνει την Ελένη Μενεγάκη πάνω σε ένα δέντρο σχολίασε η ομάδα του Πρωινό Mou, με τις απόψεις να διίστανται.

«Όταν κάποιος είναι στην εξοχή, φέρεται σαν παιδί. (...) Επίσης είναι η καλύτερη έμμεση διαφήμιση του ξενοδοχείου του Ματέο, δεν το έχετε καταλάβει; Είναι προφανώς αυτό!». Αυτή ήταν η άποψη που εξέφρασε ο Γιώργος Λιάγκας για την συγκεκριμένη εικόνα. Με την οποία -σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του fthis- συμφώνησαν τόσο η Φαίη Σκορδά, όσο και η Κατερίνα Τσάβαλου.

Ενώ περισσότερο επικριτικός υπήρξε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που σχολίασε «Αυτή με το δέντρο είναι λίγο οριακή. Είναι λίγο γραφική. Ολόκληρη γυναίκα να καβαλάει τα δέντρα; Παλιμπαιδίζει!».

Με την Σάσα Σταμάτη να δίνει το «τελειωτικό» χτύπημα λέγοντας «Η γυναίκα του Ταρζάν η Τζέιν, έκανε πόζες πάνω στο δέντρο κι έχει πιάσει φουλ το μαγιόξυλο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ