Αρνούνται να καταθέσουν στην προανακριτική οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου - iefimerida.gr

Αρνούνται να καταθέσουν στην προανακριτική οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου

Αρνούνται να καταθέσουν στην προανακριτική οι συγγενείς του Παπακωνσταντίνου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

νούνται να προσέλθουν για κατάθεση στην προανακριτική επιτροπή οι συγγενείς του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου υποστηρίζοντας πως από τη στιγμή που έχουν κληθεί να καταθέσουν ως ύποπτοι από τον οικονομικό εισαγγελέα, βάσει του νόμου έχουν το δικαιώμα να μην καταθέσουν αλλού, στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους.

Ο πρόεδρος της επιτροπής Χρήστος Μαρκογιαννάκης είπε πως το θέμα θα συζητηθεί επισταμένως στη συνεδρίαση της προανακριτικής την Τρίτη, ωστόσο, επισήμανε, πως το επιχείρημα που χρησιμοποιούν οι συγγενείς του κ. Παπακωνσταντίνου είναι βάσιμο και μάλιστα είχε χρησιμοποιηθεί και από την δημοσιογράφο Ελλη Στάη στην υπόθεση για το καζίνο του Φλοίσβου με κατηγορούμενο τον τότε σύντροφό της, υπουργό Τουρισμού, Διονύση Λιβανό.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ