To Wii Mini εισβάλει στην ελληνική αγορά από 15 Μαρτίου - iefimerida.gr

To Wii Mini εισβάλει στην ελληνική αγορά από 15 Μαρτίου

To Wii Mini εισβάλει στην ελληνική αγορά από 15 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εξοικονόμηση χώρου, εκπληκτικό desighn με κόκκινο χρώμα και μαύρο περίγραμμα και ατέλειωτες ώρες διασκέδασης είναι το μυστικό της επιτυχίας για το νέα κονσόλα της Nintendo Wii mini που έρχεται στην Ελλάδα από 15 Μαρτίου.

Το Wii mini είναι η ανανεωμένη έκδοση του κλασσικού wii, που εκτός από το μικρότερο μέγεθος, έχει τη δυνατότητα να παίξει περισσότερους από 1.200 τίτλους παιχνιδιών του κλασσικού Wii, ενώ θα μπορεί να συνδεθεί με όλα τα ασύρματα περιφερειακά του Wii.

Παράλληλα, μαζί με την κυκλοφορία του wii mini η Nintendo ανακοίνωσε τέσσερις ακόμα κλασσικούς τίτλους Nintendo Selects,συμπληρώνοντας την μαγική δεκάδα

Συγκεκριμένα η συλλογή πλέον θα περιλαμβάνει: Mario Party 8, Wii Sports Resort, Mario Power Tennis, Super Paper Mario, Super Mario Galaxy, The Legend of Zelda: Twilight Princess, Maria Strikers Charged, Wii Sports, Animal Crossing: Lets Go To the City και WarioWare: Smooth Moves. Οι τέσσερις πρώτοι τίτλοι αποτελούν τις νέες προσθήκες της Nintendo.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ