Τα πάντα για μία θέση στο Δημόσιο - Δήλωσε διευθυντής από το 2005 σε σχολείο που ιδρύθηκε το 2006 - iefimerida.gr

Τα πάντα για μία θέση στο Δημόσιο - Δήλωσε διευθυντής από το 2005 σε σχολείο που ιδρύθηκε το 2006

Τα πάντα για θέση στο Δημόσιο -Δήλωσε διευθυντής από το 2005 σε σχολείο που ιδρύ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ψάχνουν τους επίορκους, τους κοπανατζήδες και τους υπαλλήλους-μαϊμού στο Δημόσιο, προκειμένου να τους δείξουν την πόρτα εξόδου, ωστόσο οι ιστορίες τις οποίες συναντούν στους φακέλους των εργαζομένων δεν έχουν προηγούμενο.

Στην αναζήτηση επιτήδειων έχουν εντοπιστεί πολλοί που για να διοριστούν έχουν δηλώσει πλαστά πιστοποιητικά, έχουν παραποιήσει τίτλους σπουδών, έχουν δηλώσει βαθμολογίες κατά πολύ υψηλότερες από αυτές που πραγματικά είχαν με στόχο να κερδίσουν μόρια. Και αυτές είναι οι... χαλαρές περιπτώσεις αφού εντοπίστηκε ένα άτομο που για να διεκδικήσει τη θέση διευθυντή σε σχολείο είχε δηλώσει πως κατείχε τη θέση από το 2005, τη στιγμή όμως που το σχολείο που ανέγραφε είχε ιδρυθεί το 2006.

Όπως αναφέρουν και ΤΑ ΝΕΑ ένας άλλος εκπαιδευτικός είχε βαφτίσει ως μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών ένα απλό σεμινάριο που παρακολούθησε στο πλαίσιο επιμορφωτικών προγραμμάτων κάποιου ιδρύματος, ενώ δεκάδες είναι τα περιστατικά που δηλώνουν γνώση ξένων γλωσσών ή υπολογιστών χωρίς να κατέχουν κάποιο από τα προβλεπόμενα πιστοποιητικά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ