Ντέρμπι και στο βάθος τίτλος για τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

Ντέρμπι και στο βάθος τίτλος για τον Ολυμπιακό

Ντέρμπι και στο βάθος τίτλος για τον Ολυμπιακό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την Κυριακή (10/3) ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (Novasport1 19:30) με τα βλέμματα να είναι στραμμένα στους Ερυθρόλευκους, αφού με νίκη θα πανηγυρίσουν και μαθηματικά το 40ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους.

Από την πλευρά τους οι Κιτρινόμαυροι, έπειτα από την ήττα στο ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό, κυνηγούν ένα θετικό αποτέλεσμα στον Πειραιά για να βελτιώσουν τη βαθμολογική τους θέση.

Στο μεταξύ, η διοίκηση του Ολυμπιακού ετοιμάζει εκπλήξεις για να γιορταστεί ο τίτλος, αλλά και τα γενέθλια του συλλόγου, ενώ ο κόσμος αναμένεται να γεμίσει το «Γ. Καραϊσκάκης», δημιουργώντας εντυπωσιακή ατμόσφαιρα.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι στο ματς θα κάνουν την εμφάνισή τους και σκάουτερς ξένων ομάδων, με την Βέρντερ να έχει στραμμένη την προσοχή της στον Μήτρογλου και την Σέλτικ στον Αμπντούν.

Βέβαια, την τιμητική του περισσότερο απ' όλους θα έχει την Κυριακή ο Αβραάμ Παπαδόπουλος ο οποίος θα παίξει για πρώτη φορά φέτος μπροστά στο κοινό του «Γ. Καραϊσκάκης», ενώ και για τον Κώστα Μανωλά το παιχνίδι κρύβει ιδιαιτερότητες, αφού θα αντιμετωπίσει για πρώτη φορά την ΑΕΚ.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι Θανάσης Γιάχος του συνδέσμου Χίου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ