Απειλές κατά της δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου μετά την κατάθεση της στη δίκη Κασιδιάρη - iefimerida.gr

Απειλές κατά της δημοσιογράφου Νάντιας Αλεξίου μετά την κατάθεση της στη δίκη Κασιδιάρη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φασίστρια και χρυσαυγίτισα ήταν μερικοί από τους χαρακτηρισμούς που έδωσαν χρήστες του facebook και του twitter στη δημοσιογράφο Νάντια Αλεξίου, η οποία είχε κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Η ίδια πάντως ανέβασε στο λογαριασμό της στο Twitter «σε ότι αφορά την παρουσία μου στο Εφετείο, η κλήση έγινε από την κα Ανακρίτρια και το Δικαστήριο. Δεν ήμουν ποτέ μάρτυρας υπεράσπισης ούτε κατηγορίας».

Ωστόσο τα προφίλ της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γέμισαν με ύβρεις, ειρωνείες και απειλές. Χαρακτηριστικό είναι και το απόσπασμα που έχουν ΤΑ ΝΕΑ. «Μάρτυρας υπεράσπισης στον Κασιδιάρη μωρή ξεφτιλισμένη ε; Καλά δεν νομίζω ότι κάποιος σοβαρός άνθρωπος περίμενε κάτι καλύτερο από σένα... Μπάνιο στις ροχάλες απ' όπου κι αν περνάς» γράφει κάποιος στο facebook. Mία γυναίκα έχει ποστάρει: «Αϊ στο διάολο φασιστομίασμα του κερατά!! Βρωμερό σκουλήκι!!!!». Και λίγο αργότερα επανέρχεται με παρόμοιους χαρακτηρισμούς: «Γιατί σας κάνει εντύπωση βρε παιδιά!! υπερυψωμένο πισινό βλέπω σε στάση έρποντος ασπόνδυλου στη φωτό του προφίλ...». Στο ίδιο ύφος - και ήθος- και μία άλλη ανάρτηση: «ΜΩΡΗ ΒΡΩΜΙΑΡΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ; ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ». Κάποιος άλλος τουιτάρει: «Υπερασπίστρια Ναζί».

Και στο twitter της πάντως τα σχόλια ήταν πολλά

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ