Μοντέλο έγινε η 22χρονη ροκ σταρ κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ [βίντεο] - iefimerida.gr

Μοντέλο έγινε η 22χρονη ροκ σταρ κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποφασισμένη να χαράξει τον δικό της δρόμο στο Χόλιγουντ φαίνεται να είναι η Σάσα Σπίλμπεργκ η οποία πρωταγωνιστεί στην νέα καμπάνια της σχεδιάστριας ρούχων (και κόρης του Λάιονελ) Νίκολ Ρίτσι.

«Ήξερα ότι είναι η ιδανική από την πρώτη στιγμή που την είδα να τραγουδά στην σκηνή μαζί με την μπάντα της (σ.σ. ονόματι Wardell). Έχει κάτι πολύ ιδιαίτερο στον τρόπο που στέκεται και στην αύρα που αποπνέει. Πρόκειται για μια γυναίκα που διαθέτει αυτοπεποίθηση και της αρέσει να διασκεδάζει, αλλά ταυτόχρονα είναι κομψή και λίγο συντηρητική».

Αυτό δήλωσε στο περιοδικό Elle η Νικόλ Ρίτσι για την νέα μούσα που επέλεξε να αντιπροσωπεύσει την σειρά ρούχων House of Harlow 1960 και Winter Kate που σχεδιάζει.

Η 22χρονη κόρη του διάσημη σκηνοθέτη με την Κέιτ Κάπσοου (σ.σ. την θυμάστε ως πρωταγωνίστρια των ταινιών Ιντιάνα Τζόουνς) είναι απόφοιτος του φημισμένου πανεπιστημίου Brown και τραγουδίστρια σε ροκ μπάντα. Ενώ ταυτόχρονα προσπαθεί να κάνει καριέρα στο Χόλιγουντ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ