Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Μαρτίου

Τα ζώδια της Παρασκευής 8 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Δεν πρέπει αν είστε καθόλου χαλαροί αυτές τις ημέρες, γιατί ίσως χάσετε σημαντικές ευκαιρίες για να προβάλλετε τα ταλέντα σας. Κατά μια έννοια είστε οι πρωταγωνιστές του πλανητικού σκηνικού που διαμορφώνεται αυτήν την περίοδο. Οι εντάσεις και οι πιέσεις στον επαγγελματικό τομέα θα σας εκνευρίσουν και θα σας αγχώσουν. Στα αισθηματικά σας, εσείς που έχετε μακροχρόνιες σχέσεις, αποφύγετε τις μικρές περιπέτειες που μπορεί να σας τονώνουν, γιατί σύντομα ο σύντροφος σας θα το αντιληφθεί και δεν είναι από τους ανθρώπους που δέχονται εύκολα κάτι τέτοιο. Στον ερωτικό σας τομέα θα πρέπει να «ρίξετε» λίγο τον εγωισμό σας και να παραδεχθείτε τα λάθη σας στον σύντροφο σας.

Ταύρος

Μεταθέστε οποιαδήποτε οικονομική διεκπεραίωση περιουσιακών ή κληρονομικών θεμάτων που θα σας απασχολήσουν για αργότερα για να αποφύγετε τυχόν εμπόδια και κακοτοπιές. Μια σημαντική αύξηση των εσόδων σας είναι πολύ πιθανή αλλά θα πρέπει να προσέξετε να μην συνοδευτεί και από αύξηση των εξόδων σας. Ο επαγγελματικός τομέας φαίνεται να σας απασχολεί έντονα αυτό το διάστημα. Στον οικονομικό τομέα, θα σας πιάσει η καταναλωτική μανία και θα πρέπει να προσέξετε να μην αδειάσει το πορτοφόλι σας και βάλετε καινούργια χρέη. Το ένστικτό σας είναι ιδιαίτερα αυξημένο, για αυτό εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν προς το τέλος της βδομάδας.

Δίδυμοι

Οι ελεύθεροι θα αναζητήσετε την συναισθηματική κάλυψη που προσφέρει μια σταθερή σχέση αφού θα συνειδητοποιήσετε ότι οι εφήμερες καταστάσεις δεν σας συγκινούν πια. Παράλληλα, ο ανταγωνισμός που επικρατεί στο χώρο σας, θα σας αγχώσει και θα πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας. Σε αρκετούς από εσάς μπορεί να προκύψουν προβλήματα σε σχέση με διακανονισμούς ή επενδύσεις, γι αυτό χρειάζεται προσοχή. Στα συναισθηματικά, οι δεσμευμένοι του ζωδίου, θα πιεστείτε γιατί το πρόγραμμα σας θα είναι αρκετά φορτωμένο και δεν θα μπορείτε εύκολα να δείτε το σύντροφο σας παρά μόνο προς το τέλος της βδομάδας. Στον οικονομικό σας τομέα, θα παρουσιαστούν κάποιες καλές ευκαιρίες για συμφωνίες και το εισόδημα σας θα βελτιωθεί.

Καρκίνος

Προσέξτε τις σχέσεις σας με φίλους ή με άτομα που ανήκουν γενικότερα στις κοινωνικές σας συναναστροφές. Θα σας απασχολήσει έντονα η καριέρα σας, αφού στον εργασιακό χώρο που είσαστε τώρα δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειες που καταβάλλετε και θα σκεφτείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές. Θα σας δοθούν οι ευκαιρίες να αναδείξετε τα ταλέντα σας και θα πετύχετε πολλά πράγματα στη δουλειά σας. Περιορίστε όσο μπορείτε την όποια τάση θα έχετε να ξοδέψετε χρήματα για υπερβολικές διασκεδάσεις και άχρηστες αγορές. Περιορίστε την τάση σας για υπεραισιοδοξία, κινηθείτε με σταθερά και μελετημένα βήματα.

Λέων

Δεν είναι καθόλου απίθανο να προκύψουν κάποια έξοδα ειδικά για τις ανάγκες του σπιτιού. Η οικογένεια και τα παιδιά φαίνεται να αποσπούν την προσοχή σας ενώ δεν θα λείψουν σε κάποιους από εσάς οι ευκαιρίες για να αξιοποιήσετε ή και να επεκτείνετε την ακίνητή σας περιουσία. Μείνετε εστιασμένοι στους στόχους σας για να μην βρεθείτε εκτός προγράμματος. Οι υπόλοιποι θα πρέπει να προσέξετε γιατί δεν αποκλείονται οι εντάσεις και τα προβλήματα με τον ερωτικό σας σύντροφο. Παρότι στους περισσότερους από εσάς οι ευκαιρίες μέσα από αξιόλογες προτάσεις εναλλάσσονται με ανατροπές, το μέλλον, σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις.

Παρθένος

Επίσης θετικές εξελίξεις προβλέπονται στον ερωτικό σας τομέα. Κάντε την αυτοκριτική σας, επανεξετάστε τους στόχους σας και με σύμμαχο την επιμονή και τη συνέπεια θα καταφέρετε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι στόχοι σας μπορούν τώρα να ευοδωθούν με μεγαλύτερη ευκολία, ενώ και τα οικονομικά βελτιώνονται αισθητά. Πολλοί από εσάς θα είστε σε θέση να συνάψετε καινούριες συνεργασίες. Στην ερωτική σας ζωή, εκδηλώστε άφοβα τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας και θα έχετε θετική ανταπόκριση.

Ζυγός

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έλλειψη συνεννόησης με τον ερωτικό σας σύντροφο και αυτό να δημιουργεί διαφωνίες και εντάσεις. Θα προβείτε σε συζητήσεις και συμφωνίες με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος, που αφορούν θέματα ακίνητης περιουσίας. Ο ερωτικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και όσοι από εσάς επιδιώξετε το ερωτικό παιχνίδι θα νιώσετε σωματικά και ψυχικά ανανεωμένοι. Παρόλα αυτά οι σχέσεις που πατούν σε σταθερές βάσεις δεν κινδυνεύουν. Στη δουλειά σας θα καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που είχατε το τελευταίο καιρό και να μπορέσετε με τις κατάλληλες κινήσεις που θα κάνετε να διακριθείτε στο χώρο σας και να εισπράξετε την ανταμοιβή των ανώτερων σας.

Σκορπιός

Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα προωθούνται αρκεί να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας και τη γοητεία σας. Επιστρατεύστε την υπομονή και την αυτοπειθαρχία σας για να αντιμετωπίσετε το κύμα πίεσης που προδιαγράφεται για τους περισσότερους από εσάς αυτόν το χειμώνα. Μην εμπιστεύεστε τον οποιανδήποτε και ιδιαιτέρα άτομα που σας έχουν απογοήτευση και στο παρελθόν. Οι υπερβολές που έχετε κατά καιρούς, στην συναισθηματική σας έκφραση έχουν αρχίσει και κουράζουν τον άνθρωπο σας. Στα οικονομικά σας σας θα αντιμετωπίσετε κάποια προβλήματα με τους λογαριασμούς σας και τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν προς το τέλος της βδομάδας.

Τοξότης

Αποφύγετε να κάνετε οποιοδήποτε επαγγελματικό εγχείρημα αυτήν την περίοδο και προσπαθήστε να κρατήσετε τις ισορροπίες με τους συνεργάτες σας. Διατηρήστε τη ψυχραιμία σας και αποφύγετε βεβιασμένες κινήσεις. Οι αδέσμευτοι ζωδίου, θα ξυπνήσουν αναμνήσεις του παρελθόντος και θα αναζητήσετε ένα πρόσωπο από τα παλιά. Οι υπόλοιποι έχετε τη δυνατότητα να περάσετε καλά με τον ερωτικό σας σύντροφο. Πολλοί από εσάς θα αντιμετωπίσετε διλήμματα ή και εντάσεις σε ότι αφορά τη σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο.

Αιγόκερως

Αποφύγετε να υποδαυλίσετε τις όποιες διαφορές υποβόσκουν στο χώρο σας και υποστηρίξτε με διπλωματία τα δικαιώματα σας και ότι έχετε κατακτήσει. Μάθετε να έχετε υπομονή και να αποφεύγετε παρορμητικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Ο ερωτικός τομέας σας υπόσχεται επιτυχία και προσωπική ευτυχία αρκεί να έχετε καλή διάθεση. Προσγειωθείτε όσο είναι νωρίς και μην κάνετε όνειρα που δεν πρόκειται να πραγματοποιηθούν. Στα οικονομικά θα σημειωθεί άνοδο των εσόδων σας αλλά δεν πρέπει να πάρουν τα μυαλά σας αέρα και να αρχίσετε να σκορπάτε τα χρήματα σας.

Υδροχόος

Στην προσωπική σας ζωή, οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα πρέπει να αφοσιωθείτε περισσότερο στον σύντροφο σας να κάνετε κινήσεις για να αναθερμάνετε την σχέση σας για να υπάρξει διάρκεια. Στον αισθηματικό σας τομέα, όσοι έχετε μόνιμο δεσμό θα υπάρξουν εντάσεις με το σύντροφο σας και θα πρέπει να είσαστε προσεκτικοί. Στον οικονομικό σας τομέα, αποφύγετε παγίδες που μπορεί να κρύβουν προτάσεις για επενδύσεις που θα σας γίνουν. Τα δεδομένα των αστρολογικών τάσεων δείχνουν ότι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για αρκετό καιρό ακόμη σε ότι αφορά την οικονομική διαχείριση. Το σημαντικό είναι ότι στα ζητήματα καριέρας σταδιακά θα αρχίσουν να φαίνονται θετικές προοπτικές και αυτό θα ανεβάσει την αισιοδοξία σας.

Ιχθείς

Η ερωτική σας ζωή φαίνεται ότι σταθεροποιείτε. Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο αυτήν την περίοδο. Ο ερωτικός τομέας θα βρίσκετε στο ζενίθ. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, αυτή η ημέρα θα σας φέρει τη χαρά που περιμένατε από καιρό. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στον οικονομικό τομέα για να μην έχετε απώλειες από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ