Ερευνα: Στις πόσες ημέρες σχέσης λένε οι γυναίκες «σ' αγαπώ» και σε πόσες οι άνδρες - iefimerida.gr

Ερευνα: Στις πόσες ημέρες σχέσης λένε οι γυναίκες «σ' αγαπώ» και σε πόσες οι άνδρες

Ερευνα: Στις πόσες ημέρες σχέσης λένε οι γυναίκες «σ' αγαπώ» και σε πόσες οι άνδ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tα δεδομένα που θέλουν να τις γυναίκες να βιάζονται να πουν το «Σ' αγαπώ» ανατρέπει μια νέα έρευνα η οποία αποδεικνύει ότι όταν οι άνδρες ερωτεύονται σφοδρά το λένε νωρίτερα από ότι τα κορίτσια.

Σύμφωνα με το newsbeast.gr τα αποτελέσματα της νέας έρευνας που διεξήχθη για λογαριασμό ιστοσελίδας γνωριμιών, δείχνουν πως όταν οι άνδρες ερωτεύονται χρειάζονται μόλις 88 ημέρες για να πουν τις δύο περίφημες λέξεις, την ίδια ώρα που οι γυναίκες για να το πουν χρειάζεται, κατά μέσο όρο, να περάσουν 134 μέρες σχέσης.

Βάσει της ίδιας έρευνας το 39% των ανδρών λέει το «σ' αγαπώ» μέσα στον πρώτο μήνα γνωριμίας, ενώ το ποσοστό γυναικών που ψελλίζει τις δύο αυτές λέξεις στο ίδιο διάστημα ανέρχεται στο 23%.

Γενικότερα, τα αποτέλεσμα της έρευνας αυτής παρουσιάζουν τους άνδρες πιο εκδηλωτικούς και πιο... τολμηρούς σε σχέση με τις γυναίκες, αφού το 33% των αγοριών γνωρίζει την σύντροφό του στην οικογένειά του από τον πρώτο μήνα γνωριμίας, την ίδια στιγμή που το ποσοστό των γυναικών που προχωρούν σε ανάλογη κίνηση ανέρχεται στο 25%.

Επίσης, οι άνδρες φέρονται να παίρνουν γρηγορότερα την απόφαση να συγκατοικήσουν με τη σύντροφό τους σε σχέση με τις γυναίκες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ