Αυτοί είναι οι νέοι σταθμοί του Μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη» [εικόνες] - iefimerida.gr

Αυτοί είναι οι νέοι σταθμοί του Μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη» [εικόνες]

Αυτοί είναι οι νέοι σταθμοί του Μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη» που ανοίγουν σ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι τις 10 Απριλίου αναμένεται να δοθούν στη διάθεση του επιβατικού κοινού οι δύο νέοι σταθμοί του Μετρό «Περιστέρι» και «Ανθούπολη», στους οποίους αυτή την περίοδο διενεργούνται οι τελικές εργασίες.

Οι δύο νέοι σταθμοί Μετρό είναι οι πρώτοι από τους συνολικά επτά, που μπαίνουν τις επόμενες εβδομάδες σε «τροχιά» λειτουργίας. Οι υπόλοιποι πέντε σταθμοί, «Ελληνικό», «Αλιμος», «Ηλιούπολη», «Αργυρούπολη» και «Αγία Μαρίνα» αναμένεται να δοθούν στη διάθεση του επιβατικού κοινού μέσα στο επόμενο εξάμηνο.

Τις προηγούμενες ημέρες ο δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης επισκέφθηκε τους δύο σταθμούς του Μετρό και παρακολούθησε από κοντά τις δοκιμές των υπερσύγχρονων ηλεκτρονικών συστημάτων, μαζί με το ειδικευμένο προσωπικό, που έχει αναλάβει τη λειτουργία τους.

Σταθμός Μετρό «Περιστέρι»

Σταθμός Μετρό «Περιστέρι»

Σταθμός Μετρό «Ανθούπολη»

Σταθμός Μετρό «Ανθούπολη»

Σταθμός Μετρό «Ανθούπολη»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ