Aθώος ο Κασιδιάρης λόγω αμφιβολιών - iefimerida.gr

Aθώος ο Κασιδιάρης λόγω αμφιβολιών

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απαλλάχθηκε λόγω αμφιβολιών από το Εφετείο ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος δικάστηκε σήμερα για συνέργεια σε επίθεση και ληστεία σε βάρος φοιτητή το 2007.

Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν ήταν ισχυρή η κατάθεση της αυτόπτη μάρτυρα του περιστατικού.

Μέσα στην κατάμεστη αίθουσα του Εφετείου όπου διεξάγεται η δίκη του Ηλία Κασιδιάρη παρουσία πλήθους φίλων της Χρυσής Αυγής, ο εισαγγελέας ζήτησε να αθωωθεί ο βουλευτής.

Ο Ηλίας Κασιδιάρης έκανε μια σύντομη τοποθέτηση, αρνούμενος την κατηγορία που τον βαραίνει για συμμετοχή σε αιματηρή επίθεση εναντίον μεταπτυχιακού φοιτητή το 2007. Υποστήριξε ότι την ημέρα του συμβάντος το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν οι δράστες ήταν στην κατοχή του και ότι είχε τα κλειδιά. Πρόσθεσε πως το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο στο πάρκινγκ του νοσοκομείου Μετροπόλιταν, όπου βρισκόταν ως ιατρικός επισκέπτης. Υποστήριξε ότι η καθηγήτρια -η οποία συγκράτησε τις πινακίδες του αυτοκινήτου με το οποίο διέφυγαν οι δράστες- έκανε την κατάθεσή της 13 μέρες μετά το συμβάν.

Παρόντες στην αίθουσα του δικαστηρίου ήταν και οι βουλευτές του κόμματος Παππάς, Μπαρμπαρούσης, Μίχος και Λαγός, ενώ τα μέτρα ασφαλείας ήταν αυστηρά.

Νωρίτερα στη δίκη παριστάμενοι οπαδοί της Χρυσής Αυγής κορόιδευαν μάρτυρα ΕΔΩ

Ο αρχισυντάκτης της εφημερίδας Καθημερινή Νίκος Ξυδάκης είχε προειδοποιήσει για το κλίμα τρομοκρατίας στο δικαστήριο ΕΔΩ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ