Βαρβάκειος αγορά: Ουρές κατοίκων κάτω από την βροχή για λίγο δωρεάν κρέας [εικόνες] - iefimerida.gr

Βαρβάκειος αγορά: Ουρές κατοίκων κάτω από την βροχή για λίγο δωρεάν κρέας [εικόνες]

Βαρβάκειος αγορά: Ουρές κατοίκων κάτω από την βροχή για λίγο δωρεάν κρέας [εικόν
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε συσσίτιο μετατράπηκε η άλλοτε γιορτινή ημέρα της Τσικνοπέμπτης στη Βαρβάκειο αγορά, όπου εκατοντάδες πολίτες έχουν μαζευτεί κάτω από την βροχή περιμένοντας και δύο ώρες στην δουλειά προκειμένου να προμηθευτούν λίγο δωρεάν κρέας.

Διπλάσιος κόσμος από πέρσι έχει στηθεί στις ουρές όπως λένε οι κρεοπώλες στην Βαρβάκειο αγορά, με δεκάδες πολίτες να έχουν μαζευτεί από το πρωί και να έχουν στηθεί στην ουρά κάτω από την βροχή για λίγο δωρεάν κρέας, περιμένοντας δύο και παραπάνω ώρες μέχρι να ψηθούν τα κρέατα, ενώ πολλοί εξομολογούνται ότι δεν έχουν φάει κρέας εδώ και μήνες.

Το κρέας που προσφέρεται στους οικονομικά ασθενέστερους πολίτες, είναι μια κίνηση αλληλεγγύης στην οποία προχώρησαν οι κρεοπώλες της Βαρβακείου Αγοράς σε συνεργασία με τον Δήμο Αθηναίων.

(photos: Εurokinissi)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ