Aλληλοκαταγγελίες για «μαγειρέματα» μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ - iefimerida.gr

Aλληλοκαταγγελίες για «μαγειρέματα» μετά το Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με μια επιστολή προς τα μέλη της νέας Κεντρικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ ο επικεφαλής της ΕΚΑΠ Γιάννης Σουλαδάκης τα καλεί να ενημερώσουν αν κατέχουν θέση στο δημόσιο προκειμένου να εφαρμοστεί η απόφαση του Συνεδρίου για το ασυμβίβαστο.

Ωστόσο, ενώ στο Συνέδριο αποφασίστηκε ασυμβίβαστο για όλα τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής στην επιστολή του ο κ. Σουλαδάκης κάνει λόγο για το 1/4 των μελών της.

Η επιστολή έχει ως εξής:

«Αγαπητές συντρόφισσες, Αγαπητοί σύντροφοι,

Σύμφωνα με το παράγραφο 3 του άρθρου 16 του καταστατικού που εγκρίθηκε στο συνέδριό μας :«Στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ, όσοι κατέχουν κατόπιν διορισμού, θέση στην Κυβέρνηση ή στον ευρύτερο δημόσιο τομέα, δεν μπορούν να υπερβαίνουν το ¼ του συνόλου των μελών.» Προκείμενου να τηρηθεί η συγκεκριμένη πρόβλεψη σας παρακαλούμε να μας γνωρίσετε άμεσα εάν κατέχετε οποιαδήποτε θέση και ποια , στο δημόσιο η στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα .

Με συντροφικούς χαιρετισμούς Γιάννης Σουλαδάκης Πρόεδρος ΕΚΑΠ

Το γεγονός προκάλεσε την έντονη αντίδραση ομάδας νεολαίων του κόμματος με την επωνυμία «Νέοι Ριζοσπάστες» οι οποίοι με κείμενο τους ρωτούν:

«Αυτό ψηφίστηκε στη θυελλώδη διαδικασία του Συνεδρίου ή μήπως το απόλυτο ασυμβίβαστο Κόμματος-Κράτους; Αν ήταν έτσι γιατί «εκπαραθυρώθηκε» σιωπηλά ο Οφίδης αφού λείπει από τη λίστα των εκλεγμένων; Αν ήταν έτσι γιατί δεν έβαλε υποψηφιότητα ο Αγγελούδης και ο Έξαρχος; Ποιους προσπαθεί να «σώσει» αυτή η διαδικασία; Τι και ποιοι είναι οι έχοντες ασυμβίβαστο; Είναι αλήθεια ότι μεταξυ των αλλων κινδυνεύουν οι Τζελέπης, Φελώνης, Βρυώνη, Χαλάτση, Κουσαλίδης, Γατσέλης, Βογανατσης ,Κωνσταντοπουλος κλπ.; Καλούμε το σύντροφο Νίκο Ανδρουλάκη, που έδωσε τη μάχη του ασυμβίβαστου και νίκησε τους καρεκλοκένταυρους κυβερνητικούς, να πάρει θέση!

Για την Ομάδα νέων ριζοσπαστών Κ. Καλλιπολίτης»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ