«Δεν φαντάστηκα ότι ένα ανδρικό μόριο μπορεί να μου προκαλέσει ναυτία», δηλώνει διάσημη τραγουδίστρια - iefimerida.gr

«Δεν φαντάστηκα ότι ένα ανδρικό μόριο μπορεί να μου προκαλέσει ναυτία», δηλώνει διάσημη τραγουδίστρια

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον πιο άκομψο τρόπο όλων των εποχών επέλεξε η Τζέσικα Σίμπσον για να ανακοινώσει στο κοινό ότι περιμένει αγόρι.

«Είναι εντελώς διαφορετική εγκυμοσύνη από την προηγούμενη. Αισθάνομαι άθλια και ξερνάω συνέχεια. Ποτέ δεν φανταζόμουν ότι ένα πέος μπορεί να μου προκαλέσει ναυτία». Αυτό απάντησε η Τζέσικα Σίμπσον στον παρουσιαστή Τζίμι Κίμελ. Αποκαλύπτοντας, κατά λάθος, το φύλο του μωρού της.

Όταν το συνειδητοποίησε η δισεκατομμυριούχος (σ.σ. ένεκα των πωλήσεων της σειράς ρούχων της) Τζέσικα έβαλε το χέρι στο στόμα σοκαρισμένη και είπε «Δεν πιστεύω ότι μόλις το είπα αυτό. Αισθάνομαι απαίσια. Ακούστηκε τόσο χυδαίο».

Στα πλαίσια της ίδιας συνέντευξης η 32χρονη σταρ απάντησε γιατί δεν έχει καταφέρει ακόμη να παντρευτεί τον πατέρα των δυο παιδιών της « Το θέλουμε πολύ. Αλλά κάθε φορά που πάμε να το κανονίσουμε, με γκαστρώνει. Ίσως να πρέπει να επιστρέψω στην εφηβεία μου. Βλέπεις ήμουν παρθένα πριν παντρευτώ για πρώτη φορά. Οπότε ίσως να πρέπει να σταματήσω να κάνω σεξ εντελώς μέχρι να τον ακούσω να λέει 'Δέχομαι'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Daily Mail Τζίμι Κίμελ Τζέσικα Σίμπσον
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ