Το μαύρισμα του Καραμανλή, οι ακεφιές του Τσίπρα και η λευκή Μερσεντές του Πολύδωρα - iefimerida.gr

Το μαύρισμα του Καραμανλή, οι ακεφιές του Τσίπρα και η λευκή Μερσεντές του Πολύδωρα

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ήταν μια από τις εκδηλώσεις τη χρονιάς, με πλήθος κόσμου και επωνύμων που έδωσαν πλούσιο υλικό για σχόλιο και αστεία. Τί έκλεψε τις εντυπώσεις χθες – εκτός βέβαια από τις βαρυσήμαντες ομιλίες στη σκιά του Κωνσταντίνου Καραμανλή;

Η παρουσία του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πάντα προξενεί το ενδιαφέρον. Χθες μονοπώλησε το ενδιαφέρον καθώς συνοδευόταν από τη σύζυγό του Νατάσα ,αλλά κυρίως εξαιτίας του παράταιρου για την εποχή μαυρίσματος που είχε. Μάλιστα κατά την είσοδό του χειροκροτήθηκε – αν και χλιαρά.

Μιλώντας για χρώματα, αίσθηση προκάλεσε η κατάλευκη Mercedes με την οποία έφτασε στο Μέγαρο Μουσικής ο Βύρων Πολύδωρας. Όλοι περίμεναν βέβαια την άφιξη του Αλέξη Τσίπρα που σύμφωνα και με τα ΝΕΑ ήταν μάλλον σκυθρωπός.

Στα πηγαδάκια των Νεοδημοκρατών των παρατηρούσαν με ενδιαφέρον αλλά προειδοποιούσαν ο ένας τον άλλο «πρόσεξε μην τυχόν και φωτογραφηθείς μαζί του!»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ