Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου

Τα ζώδια της Πέμπτης 7 Μαρτίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κριός

Έχετε τα μάτια σας ανοικτά προκειμένου να εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες. Θα υπάρξουν γεγονότα και καταστάσεις που θα σας βάλουν να σκεφτείτε θέματα που δεν είχατε αγγίξει ποτέ. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται σε ένα τυχόν παρασκήνιο που μπορεί να λειτουργεί εις βάρος σας από τρίτα πρόσωπα. Περιορίστε την ανυπομονησία και την βιασύνη γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να οδηγηθείτε σε λάθη. Πολλοί από εσάς θα γνωρίσετε έναν καινούργιο έρωτα, άλλοι θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας, ενώ κάποιοι από εσάς θα υποδεχθείτε έναν απόγονο.

Ταύρος

Αποφύγετε τους έντονους διαξιφισμούς και προσπαθήστε όσο το δυνατόν πιο ήρεμα να επιλύσετε τα όποια προβλήματα. Ένα πρόσωπο από τον επαγγελματικό σας χώρο θα σας πλησιάσει περισσότερο.... Θα βρεθείτε σε ευχάριστες συγκεντρώσεις παρέα με φίλους. Κινηθείτε με διαλλακτικότητα προκειμένου να γεφυρώσετε τις όποιες αποστάσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο. Ο αισθηματικός τομέας θα αποσπάσει την προσοχή σας αυτό το διάστημα.

Δίδυμοι

Νέα δεδομένα θα αρχίσουν να δημιουργούνται στη ζωή σας. Ο αισθηματικός τομέας δέχεται ευνοϊκές επιρροές και οι προοπτικές είναι θετικές. Το διάστημα είναι κατάλληλο για να δράσετε δυναμικά και προς όφελός σας. Φανείτε προσεκτικοί στο χειρισμό των οικονομικών σας και μην προβείτε σε αλόγιστες σπατάλες.

Καρκίνος

Κάντε μια εκδρομή με καλή συντροφιά, έτσι θα γεμίσετε τις μπαταρίες σας. Ζητήστε την γνώμη των κατάλληλων ανθρώπων προκειμένου να πάρετε τις σωστές – συμβουλές – αποφάσεις. Αν αφήσετε την κατάσταση έτσι, γρήγορα το ταίρι σας θα απομακρυνθεί και θα το χάσετε. Αντιπαραθέσεις και μπερδέματα με άτομα της οικογένειας δεν είναι απίθανο να επικράτησαν αυτήν την περίοδο. Αποφύγετε τα ρίσκα και μην παρασυρθείτε από το κυνήγι του εύκολου κέρδους.

Λέων

Αισθάνεστε την ανάγκη για κάποιου είδους οικογενειακό ξεκαθάρισμα αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις. Από την μια η λίμπιντo σας θα είναι ανεβασμένη και από την άλλη οι τάσεις για συγκρούσεις με τον ερωτικό σας σύντροφο θα είναι συχνές. Αρκετοί από εσάς έχετε σημαντικές επαφές και συζητήσεις αυτήν την περίοδο αλλά καλό θα είναι να προσέχετε για τυχόν παγίδες. Δεν αποκλείεται να πάτε κάποιο ταξιδάκι τις μέρες του Πάσχα με το ταίρι σας, για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε. Είστε από εκείνους που αυτό το διάστημα ευνοήστε.

Παρθένος

Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να προσαρμοστεί στις καινούργιες καταστάσεις που θα υπάρξουν στη ζωή σας και μην κάνετε σπασμωδικές κινήσεις πάνω στα νεύρα σας. Κινηθείτε συντηρητικά και αφήστε τα όποια νέα ξεκινήματα για αργότερα. Οι αδέσμευτοι αυτές τις μέρες δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αλλά και οι καινούργιες σχέσεις. Στα επαγγελματικά σας θα πρέπει να προσέξτε με προτάσεις που θα σας γίνουν για νέες συνεργασίες, εξετάζοντας αναλυτικά τους όρους για να δείτε αν τελικά σας συμφέρουν. Στον οικονομικό σας τομέα, να είστε προσεκτικοί με τη διαχείριση των χρημάτων σας και να μην κάνετε περιττές αγορές.

Ζυγός

Στα μέσα της εβδομάδος μπορείτε να εκμεταλλευτείτε συζητήσεις και επαφές προκειμένου να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σας σχέδια. Αν ψάχνετε εργασία ή θέλετε να αλλάξετε δουλειά, θα πρέπει να κινηθείτε άμεσα και να αδράξτε τις ευκαιρίες. Αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και προσεγγίστε τους άλλους χωρίς να είστε καχύποπτοι και απόλυτοι. Αυτές τις μέρες θα πρέπει να είστε προσεκτικοί και να αποφύγετε εντάσεις και κόντρες με άτομα εξουσίας. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε τώρα σημαντικές αποφάσεις.

Σκορπιός

Διανύετε μια περίοδο όπου μπορείτε και πρέπει να βάλετε τις κατάλληλες βάσεις για να έχετε επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα. Θα βγουν πολλά έκτακτα έξοδα αυτές τις ημέρες και θα πιεστείτε μέχρι να τα καλύψετε. Μην επιτρέψετε στις όποιες ανατροπές προκύψουν να σας απογοητεύσουν και να σας βγάλουν εκτός ελέγχου. Οι δεσμευμένοι που έχουν προβλήματα στη σχέση τους καλό θα είναι να κρατήσουν ισορροπίες προκειμένου να μη βρεθούν σε αδιέξοδο. Στον αισθηματικό τομέα ευνοούνται τα φλερτ για τους αδέσμευτους ενώ οι δεσμευμένοι μπορείτε να ανανεώσετε την σχέση σας.

Τοξότης

Θα πρέπει να καταβάλλετε σημαντικές προσπάθειες για να ισορροπήσετε τα πράγματα στη ζωή σας, καθώς θα συμβαίνουν ξαφνικά γεγονότα που θα σας βρίσκουν απροετοίμαστους. Μάθετε να εκφράζετε ελεύθερα τα συναισθήματα που τρέφετε για τον σύντροφο σας και θα βρείτε θετική ανταπόκριση. Να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί στις σχέσεις σας, με συγγενείς, φίλους και συνεργάτες. Στον αισθηματικό τομέα θα υπάρξουν κάποιες ευκαιρίες για τους αδέσμευτους, ενώ δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ένας παλιός έρωτας. Συμφωνίες συμβόλαια αγοραπωλησίες και γενικά πολύ τρέξιμο είναι μέσα στο πρόγραμμα.

Αιγόκερως

Έμπνευση φαντασία και δημιουργική διάθεση σας χαρακτηρίζει αυτό το διάστημα. Κάντε συνετή διαχείριση των χρημάτων σας, για να έχετε πάντα κάτι στην άκρη για τις δύσκολες στιγμές. Οι επικρίσεις δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα σε κανέναν. Στα ερωτικά σας οι δεσμευμένοι του ζωδίου, ο εγωισμός και οι συναισθηματικές σας ακρότητες και από τους δύο θα φέρουν προβλήματα μεταξύ σας. Το επίπεδο των επαγγελματικών σας δραστηριοτήτων θα σημειώσει άνοδο, καθώς έχετε πάρει πια τις αποφάσεις σας και ξέρετε πως να κινηθείτε.

Υδροχόος

Θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο συζητώντας τις ιδέες και τα σχέδια που έχετε για το μέλλον σας. Μην προσπαθήσετε να αλλάξετε τη ροή των γεγονότων γιατί ήδη έχουν πάρει την πορεία τους. Οι ελεύθεροι κοινωνικοί και αξιαγάπητοι δημιουργείτε μια ευχάριστη εικόνα γύρω σας. Προσοχή στις κρυφές καταστάσεις και σε δεδομένα που δε γνωρίζετε γιατί μπορεί να επιφέρουν απογοητεύσεις και απώλειες. Στον αισθηματικό τομέα προσέξτε λίγο τις απαιτήσεις σας αλλά και τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνείτε με το ταίρι σας για να αποφύγετε δυσκολίες και προβλήματα.

Ιχθείς

Αν κινηθείτε έξυπνα οι συγκρούσεις στο εργασιακό σας περιβάλλον θα είναι λιγότερες. Κάντε απλά λίγο υπομονή. Μην πάρετε σημαντικές αποφάσεις σε ότι αφορά νομικές υποθέσεις καθώς και σχέδια ή επαφές που έχουν σχέση με το εξωτερικό. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε μια ερωτική σχέση παραπέρα αναλαμβάνοντας σημαντικές δεσμεύσεις. Προσπαθήστε να μην έρθετε σε ρήξη με τον ερωτικό σας σύντροφο και αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με φιλικά πρόσωπα και άτομα κύρους αυτό το διάστημα.

ΠΗΓΗ: ΖΩΔΙΑ/" target="_blank">ΖΩΔΙΑ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ