O Σόρος χαρίζει πετρέλαιο σε σχολεία της Θεσσαλονίκης -Θα δώσει 50 με 90 τόνους - iefimerida.gr

O Σόρος χαρίζει πετρέλαιο σε σχολεία της Θεσσαλονίκης -Θα δώσει 50 με 90 τόνους

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη δωρεά πετρελαίου θέρμανσης σε σχολεία της Θεσσαλονίκης αποφάσισε να προχωρήσει ο Τζορτζ Σόρος, με την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου να αποδέχεται την κίνησή του με καχυποψία λόγω της φιλοσκοπιανής του στάσης.

Χορηγία στον δήμο Θεσσαλονίκης αποφάσισε να κάνει ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος, δωρίζοντας 50-90 τόνους πετρελαίου θέρμανσης σε δημόσια ιδρύματα που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία». Η εφημερίδα αναφέρει, ότι η πρόταση διαβιβάστηκε επίσημα με επιστολή στον δήμαρχο Γιάννη Μπουτάρη από στέλεχος της οργάνωσης του Τζορτζ Σόρος Open Society Foundations, ενώ όπως δήλωσε ο δημοτικός σύμβουλος Βενιαμίν Καρακωστάνογλου η κίνηση αυτή έγινε δεκτή αλλά με με επιφύλαξη, λόγω της γνωστής φιλοσκοπιανής στάσης του Σόρος, ενώ όπως δήλωσε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Χασδάι Καπόν «το γεγονός ότι ο Δήμος Θεσσαλονίκης δέχθηκε την προσφορά, δεν σημαίνει ότι θα ονομάζονται τα Σκόπια Μακεδονία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ