Kανένας σεβασμός στο Μέγαρο Μουσικής και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή: Εβγαλε τα παπούτσια της [εικόνα] - iefimerida.gr

Kανένας σεβασμός στο Μέγαρο Μουσικής και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή: Εβγαλε τα παπούτσια της [εικόνα]

Kανένας σεβασμός στο Μέγαρο Μουσικής και στον Κωνσταντίνο Καραμανλή: Εβγαλε τα π
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μην μπορώντας, προφανώς, να αντέξει τον πόνο από τα γοβάκια της που τη «χτύπησαν», μια παρευρισκόμενη στην εκδήλωση μνήμης για τον Κωνσταντίνο Καραμανλή στο Μέγαρο Μουσικής, δεν δίστασε να βγάλει τα παπούτσια της και να μείνει στην αίθουσα ξυπόλυτη!

Οπως φαίνεται και στη φωτογραφία που δημοσιεύει το iefimerida.gr, η κυρία, αγνώστων λοιπών στοιχείων, παρακολουθεί την εκδήλωση που γίνεται στο Μέγαρο Μουσικής με αφορμή τη συμπλήρωση 15 χρόνων από το θάνατό του, όρθια και... ξυπόλυτη!

Πιθανότατα, μην μπορώντας να αντέξει τον πόνο από τα μαύρα γοβάκια που φορούσε και τα οποία της «χτύπησαν» τα πόδια, τα έβγαλε, τα άφησε μπροστά της και στάθηκε όρθια να ακούει την πολιτική ηγεσία της χώρας να μιλά για τον πρώην πρόεδρο της Δημοκρατίας από το βήμα του Μεγάρου Μουσικής.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ