Aστυνομικός-κανίβαλος ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου τη γυναίκα του και φίλες της - iefimerida.gr

Aστυνομικός-κανίβαλος ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου τη γυναίκα του και φίλες της

Aστυνομικός-κανίβαλος ήθελε να κάνει μπάρμπεκιου τη γυναίκα του και τις φίλες τη
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αποτροπιασμό και ανατριχίλα προκαλούν τα όσα αποκαλύπτονται για τις περίεργες... ορέξεις του αστυνομικού κατηγορούμενου για κανιβαλισμό Τζιλμπέρτο Βάλε στη δικαστική αίθουσα όπου εκδικάζεται η υπόθεσή του.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα και ήδη παρουσιάστηκαν στη δικαστική αίθουσα δεκάδες διαδικτυακές συνομιλίες και mail, στα οποία ο Βάλε συζητούσε με άλλους για την δολοφονία γυναικών και ανθρωποφαγία.

Στα «υποψήφια θύματά» του συγκαταλέγονταν η εν διαστάσει σύζυγός του Κάθλιν καθώς και φίλες της.

Oπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο, ο αστυνομικός κατηγορούμενος για κανιβαλισμό έμπαινε σε φόρουμ φετιχιστών και ζητούσε συμβουλές από άλλους που είχαν παρόμοιες ορέξεις με αυτόν.

Εκεί συνάντησε και τον Βρετανό νοσοκόμο, Ντέιλ Μπόλινγκερ, ο οποίος, όπως φαίνεται από τις συνομιλίες που αποκαλύφθηκαν στο δικαστήριο, ενθάρρυνε τον Βάλε να προχωρήσει τα φρικιαστικά του σχέδια, λέγοντας στον αστυνομικό ότι έχει συνταγές για ανθρώπινο κρέας. «Δεν είναι ακριβώς σαν χοιρινό» φέρεται να του είπε ο Μπόλινγκερ, ισχυριζόμενος παράλληλα ότι ο ίδιος έχει ήδη φάει «μια μαύρη και έναν λευκό».

Η μυστική, σκοτεινή ζωή του κατηγορούμενου άρχισε να αποκαλύπτεται πέρυσι, όταν, η εν διαστάσει πλέον σύζυγός του Κάθλιν, ανακάλυψε δεκάδες αρχεία για γυναίκες στον υπολογιστή του, μεταξύ των οποίων και για την ίδια -τις οποίες ήθελε να απαγάγει, να βασανίσει και να δολοφονήσει ο σύζυγός της.

Η γυναίκα επικοινώνησε με το FBI και ο Βάλε συνελήφθη τον περασμένο Οκτώβριο.

Από την πλευρά της η υπεράσπιση του κατηγορουμένου υποστηρίζει πως όλα αυτά είναι φανταστικά σενάρια, ενώ στην αρχή της δίκης είπαν ότι ο πελάτης τους είχε σκοτεινές φαντασιώσεις ως νέος, αλλά δεν είχε πρόθεση να τις κάνει πραγματικότητα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ