«Με τα μάτια» θα αλλάζουν οι σελίδες στο νέο Galaxy S IV σύμφωνα με τη New York Times - iefimerida.gr

«Με τα μάτια» θα αλλάζουν οι σελίδες στο νέο Galaxy S IV σύμφωνα με τη New York Times

«Με τα μάτια» θα αλλάζουν οι σελίδες στο νέο Galaxy S IV σύμφωνα με φήμες
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τεχνολογία νέας γενιάς έχει υποσχεθεί η Samsung για το καινούριο της smartphone, ωστόσο, αναμένοντας την επίσημη παρουσίασή του στις 14 Μαρτίου, οι φήμες οργιάζουν με τις πιο πρόσφατες να κάνουν λόγο για τεχνολογία που θα αλλάζει σελίδες στα αρχεία με... το μάτι!

Μόλις μία εβδομάδα πριν η Samsung παρουσιάσει τη νέα της συσκευή, οι New York Times ανέφεραν τη Δευτέρα ότι ο τεχνολογικός κολοσσός της Νότιας Κορέας διαθέτει μερικά νέα κόλπα στο μανίκι της.

Ο αρθρογράφος υποστηρίζει ότι έχει μιλήσει σε ένα πρόσωπο που έχει δοκιμάσει το νέο Galaxy S IV της Samsung και επιτρέπει στο χρήστη να αλλάζει σελίδες και tabs χωρίς να χρειάζεται να ακουμπήσει καν την οθόνη του κινητού, αφού αυτή θα ακολουθεί την κίνηση του ματιού και όταν το βλέμμα εστιάζει στο τέλος της σελίδας, αυτή θα αλλάζει αυτόματα.

Στο ίδιο άρθρο υποστηρίζεται ότι στα αποκαλυπτήρια της επόμενης εβδομάδας, η πρωτοποριακή αυτή λειτουργία θα παρουσιαστεί επίσημα. Μένουν μόλις 7 μέρες για να δούμε αν οι φήμες θα έχουν πραγματική βάση

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ